2777
2789
نکنه دلداری میدی خخخخخ اینطوری دیگ بیرون نمیرم یکی گفت وای چ زشت

نه واقعا دارم میگم دختر

من فک کردم شاید جلویی بودی جلویی هم انصافا خوشگل بود ولی گفتم شاید جلویی هستی هر دوتا تون خوشگلین

ولی انصافا عقبی خیلی خوشگل تر بود بدون دلداری دادن یا طرفت رو گرفتن دارم میگم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه واقعا دارم میگم دخترمن فک کردم شاید جلویی بودی جلویی هم انصافا خوشگل بود ولی گفتم شاید جلویی هستی ...

من همونی ک قلب کنارش بود عقبی ام  حس میکنم اینو گفتی ک اعتراف کنم خخخخ  

نه واقعا دارم میگم دخترمن فک کردم شاید جلویی بودی جلویی هم انصافا خوشگل بود ولی گفتم شاید جلویی هستی ...

اگ جدی گفتی ک عقبی ام   حالا اگ خیلی زشتم بدون تعارف بگین

واقعا دارم میگمعقبی واقعا خوشگل بود جلویی هم معمولی بود نه اینگه زشت باشهولی عقبی خیلی خوشگل تر بود

مرسی قشنگممم بوس بهت   ولی یکی اینجا گفت وای چ زشت خخخ همونجا ته دلم خالی شد  خودمم قبول دارم زیاد خشگل نیستم   ولی جلویی دخترعمومه بافیلتر واینا  میشه این سیاه هم هست ولی اعتماد ب نفس داره ماشالا  هزارتا دوس پسرم داره  

مرسی قشنگممم بوس بهت ولی یکی اینجا گفت وای چ زشت خخخ همونجا ته دلم خالی شد خودمم قبول دارم زیاد خ ...

خواهش گلم بوس بوس

به اینا خیلی توجه نکن بعضیا تو سایت حسودیشون میشه تو خیلی از دختر عموت سرتر و خوشگل تری بابا همه اینو میدونن فقط اینو بدون اعتماد به نفس نداری که دختر عموت داره خودتم گفتی

حالا دوست پسر زیاد داشته باشه مهم اینه تو خوشگل تری خخخخ

خواهش گلم بوس بوسبه اینا خیلی توجه نکن بعضیا تو سایت حسودیشون میشه تو خیلی از دختر عموت سرتر و خوشگل ...

بخدا ناراحت نمیشممم اگ بگی زشت بود  منم ی غریبه  میخاستم مطمعن شم  اگ کسی خاست بهش بدم عکس 

بخدا ناراحت نمیشممم اگ بگی زشت بود منم ی غریبه میخاستم مطمعن شم اگ کسی خاست بهش بدم عکس

نه بابا قشنگ بودی نمیدونم چرا انقدر اعتماد به نفست کمه

خوشگلی خوشگلی خوشگلی خخ

عزیزم چرا بخوای عکستو برای عریبه بفرستی اعتماد نکن به نظرم

ولی از جلویی که دختر عمت بود خیلی قشنگ تر بودی

نه بابا قشنگ بودی نمیدونم چرا انقدر اعتماد به نفست کمهخوشگلی خوشگلی خوشگلی خخعزیزم چرا بخوای عکستو ب ...

فداتشم گل  بیداری هنوز   جلویی همونی ک صورتش نصفه بود  من عقب قلب کنارم بود هاا

فداتشم گل بیداری هنوز جلویی همونی ک صورتش نصفه بود من عقب قلب کنارم بود هاا

آره عزیزم همون عقبیه که موهاش به یه سمت کرده بود فک کنم سمت راست و قلبم کنارش بود اونی که پشت جلویی وایساده بود

نمیدونم چرا شک داری آخه خخخ

با با خوشگل بودی نترس از جلویی هم خیلی خوشگل تر بودی