2777
2789
عنوان

اسم دایانا

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخ این چیزا اهمیت نده. من عاشق  اسم دیانا م 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

معنا اش میشه الهه زایمان

الهه زایش یا باروری پس میشه. خوبه. 👍🏽

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
آهان واقعا؟ مطمئنی

چند شب پیش اومدی با حالت تمسخر این اسمو به رگبار بستی و گفتی افتخار نکنیدددد اسم بچه هاتون دیاناس

هیچی بهت نگفتم چون از شعورت بیشتر از این انتظار نمیرفت

دوباره اومدی تغییر اسم دیانا هم جز لیستت بود انگار نه انگار قبلا چی گفتی

الانم دوباره اومدی اینو میگی

دوقطبی چیزی هستی!؟؟؟؟ اون لحن تمسخر و همه حرفاتو یادت رفت؟؟؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الهه زایش یا باروری پس میشه. خوبه. 👍🏽

عزیز دلم معنی این اسم الهه ماه هستش

در روم باستان به اساطیر رومی میگفتن دیانا

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چند شب پیش اومدی با حالت تمسخر این اسمو به رگبار بستی و گفتی افتخار نکنیدددد اسم بچه هاتون دیاناسهیچ ...

چون تلفظ اسم رو دوست دارم. فقط موندم این اسم بزارم یا نه. نظر بقیه رو میخوام بدونم‌ 

نمیدونم والا اسم های مسخره رومی هست دیگه. من کلا اساطیر یونان و رم خیای بدم میاد

اگه مسخرس چرا میخوای بذاری؟؟؟

بس کن واقعا حالم دیگه داره به هم میخوره