2777
2789
عنوان

دوستم میگه همسرم شبیه این بازیگره

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کار بعضیا زخم زدنه ......

معلوم نیس خودش چه کمبودایی داره که دوست داشته ناراحتت کنه..... 

بی خیال اون .... رابطت با همسرت درست کن انشالله 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عكس شوهررر من اينجوري قانع نميشممم🦦🦦

دهنت سرویسسسسس

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

والا منکه ناراحت نمیشم

خب نظرش و گفته دیگه

خیلیا به منم میگن شوهرت چقدر سیاهه، چقدر بزرگتره ازت

هرجا میریم میگن حیف تو

خب شعورشون پایینه نمیشه باهمه دعوا کرد

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

شاید منظورش لی بیونگ هون بوده این سریال ۳ فصل داره شاید منظورش بازیکن ۰۰۱ تو فصل دوم و سوم بوده!

من فقط چند قسمت فصل اول رو دیدم اونم بخاطر حرف اون خانم

خب چه فرقی میکنه مگه بازیگرا یکی نیستن؟

فصل های بعدی معمولا ادامه ی فصل اوله دیگه

این کاربری تنها برای یک نفر نیست
من فقط چند قسمت فصل اول رو دیدم اونم بخاطر حرف اون خانمخب چه فرقی میکنه مگه بازیگرا یکی نیستن؟فصل ها ...

نه عزیزم بازیگر نقش ۰۰۱ فصل دوم و سوم فرق داره جوون تره 

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)

خب عزیزم قیافه چرا باید به یه پیرمرد ۷۰ ساله تشبیه کنه از طرفی اصلا شبیه همسرم نبود اون اقا

عزیزم فصل اول بازی مرکب ۰۰۱ یه پیرمرد بود 

ولی فصل دوم ۰۰۱ یه آقای جوون خوش قیافه بود 

من فقط چند قسمت فصل اول رو دیدم اونم بخاطر حرف اون خانمخب چه فرقی میکنه مگه بازیگرا یکی نیستن؟فصل ها ...

فصل ۱ اون پیرمردست  اخر سریال میفهمن گرداننده بازی پیر مرده بوده اما چون تومور داشته دوست خودشم بازی کنه ۴۵۶ برنده این بازی میشه میره پیش پیره مرده و میفهم که سرمایه گزار های زیادی پشت این بازی هستن و با مرگ پیرمرده متوقف نشده تصمیم میگیره باز این بازی و شرکت کنه و میشه فصل دو