2777
2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 27 پست
مال من بسته ی بسته هست🤣

😅

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

اره بهش میگن چشم غیب مرکزش وسط پیشونی بین دوتا چشمات هست! کسایی که روحشون پاک باشه و خیلی خوب باشن و ...

خب هر کی  کارش درست باشه و گناه نکنه چشم سوم همون چشم بصیرته ینی عالم غیب رو میبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هر کی کارش درست باشه و گناه نکنه چشم سوم همون چشم بصیرته ینی عالم غیب رو میبینه

اره یکم متفاوت ولی همونه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

من از جن بدم میاد تحمل اسمشون هم ندارم حتی ولی چشم سوم دوس دارم به تناقض رسیدم در خودم

ربطی ندارند به این عزیزم ماهم نسبت بهشون حس منفی داریم البته! وقتی که دلت روشن بشه حتما قرار نیست جن ببینی! اتفاقات جالب! ولی خب عادت می‌کنی چون بعضی وقتا میبینی

اجنه ک چیز مهمی نیس کلا غیب رو می‌بینن

اره میدونم

من رعب و وحشت دارم روشون

بله خب عادی هست برای چیزی که نمی‌بینیم و کنارمون باشن ولی کم کم برای این افراد عادی میشه خیلی عادی خیلی عادی

بله خب عادی هست برای چیزی که نمی‌بینیم و کنارمون باشن ولی کم کم برای این افراد عادی میشه خیلی عادی خ ...

کمی خیالم راحت شد میترسیدم باز بشه بعد کسی دیگه هم نبینه عذاب بکشم  ❤❤

راستش خرافات نیست به نظرم! هر پدیده ای که توی دنیا هست و راجبش گفتن به نظر من وجود داره حتی قصه ها!

این نظر فانتزیه

من منطقی نظر دادم عزیزم. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خب هر کی کارش درست باشه و گناه نکنه چشم سوم همون چشم بصیرته ینی عالم غیب رو میبینه

چشم بصیرت یک چیز دیگه هست

با چشم سوم فرق داره.

چشم بصیرت واقعیت داره

اما چشم سوم خرافاتی بیش نیست. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀