2777
2789
عنوان

به حدی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 51 پست
دیوونه ای تو دختر😅

😆😂😂😂😂😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

هعی😔

😲غصه چرا نبینم غمتو اجی 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂😂😂😂 فدات😙😙😙 😆 علیرضا بیااااا 😂 بیخود میکنه نذاره 😲 طلاقش میدم😂

عزیزمممم😍😍😍😆😆

ممدو میفرستم ادبش کنه اگه نذاره رژ بزنی💪😣

مگه زن داداش نداری که غصه میخوری😣😤

😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😗😗😗😗😗😗😗😗😗

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
عزیزمممم😍😍😍😆😆 ممدو میفرستم ادبش کنه اگه نذاره رژ بزنی💪😣 مگه زن داداش نداری که غصه میخوری😣� ...

😆 پشتمممم گرمه😂😂😂👌تا زن داداشی مثه تو دارم😆

شوهل موخام😂😂😂😂

😭😭😭من نیز😂😂😂😂 بیا بریم تو ارزونیا بگردیم شاید پیدا شد😆😂

😆 پشتمممم گرمه😂😂😂👌تا زن داداشی مثه تو دارم😆

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ارههههههه💪💪💪💪😣

ممد و زن ممد(لیلی) هستن پشتت.نتررررس💪😤

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

ازدواج خيلي كم شده و سن ازدواج بالا رفته

پسرا دنبال زنهاي بيوه ي صيغه اين

تمايلي به مسعوليت پذيري خانواده ندارن

دختراي دهه شصتي خيلياشون ازدواج نكردن

دهه هفتاديا هم هول كردن تو سن كم ازدواج ميكنن

زودم طلاق ميگيرن غالباً

خيلي از پسرها هم ميرن خارج ايران نمي مونن

خدا خودش كمكمون كنه

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ارههههههه💪💪💪💪😣 ممد و زن ممد(لیلی) هستن پشتت.نتررررس💪😤

لیلی فردا تولدته؟؟؟؟

پیشاپیش تووووولدت مبااااارک همشهری

انشاالله شمع 120سالگیتو فوت کنی و ب ارزوهای قشنگت برسی😘😘😘😘❤❤❤❤❤🎁🎂🎄🎊🎉🎊

ببخش استاتر وسط تاپیکت تبریک تولد گفتم😉😉😙😙

میشه وقتی امضامو دیدین واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💟خیلی ممنون💞🌹🌷
بریم😭

👭👭👭👬👬😂

ازدواج خيلي كم شده و سن ازدواج بالا رفته پسرا دنبال زنهاي بيوه ي صيغه اين تمايلي به مسعوليت پذيري ...

😂😂😂بخدا من هول نیستم میخوام ادامه تحصیل بدم 

لیلی فردا تولدته؟؟؟؟ پیشاپیش تووووولدت مبااااارک همشهری انشاالله شمع 120سالگیتو فوت کنی و ب ارزوها ...

ن ن ن راحت باش ناپیک خودته😆😆😍😎😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز