2777
2789
عنوان

ب زبون خودتون ی بیت بگید🥲❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزوهای دنیایی بدو 

منم به دنبالش بدو بدو

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

ای خوا له دس چرخی زمانه بو هر لایک اچم دونیا ویرانه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یه روز بیاد که کم شه

غصه مون تو شادی حل شه

چرا به امیدش زندگی نکرد؟

چرا خیال پردازی نکرد؟

چرا این تن خسته اجازه لش کردن نداد؟

یکی دو قلوپ آب خوردن و کمی استراحت کردن نداد؟

نبولوردوم سنی سویسم بو شهره قان دوشجک 

بو گجه عزارئیلین گویلونا بیر جان دوشجک

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

هر کیم سنه اولدوز دسه اوزوم سنه آی دمیشم🤍🫀😢

سن یاریمین قاسیدیسن 

ایلن سنه چای دمیشم

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

می دوساله به لب های یار من نرسد

گل پیاده به گرد سوار من نرسد

چه ها نوشته ام از بیخودی به نامه ی شوق

خدا کند که به دست نگارِ من نرسد

دلم، همیشه از آن، همچو بید می‌لرزد

که چَشم زخم خزان بر بهارِ من نرسد

حدیث شوق به مکتوب تا به چند سلیم

نویسم و به فراموشکار من نرسد

یادم نمیکنی و ز یادم نمی‌روی

یادت بخیر یار فراموشکار من

*خیلی دوس دارم این شعرو

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.