2777
2789
عنوان

رنگ موبیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 27 پست
اگه اینا رو خوشت اومد نشون ارایشگر بده بگو رنگ همین .. چون من خیلی رنگ سر در نمیارم

ممنون عزیزمم،لطف کردی

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 

رزگلد چه رنگیه؟

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من موهام دکلره اس 6_7سانت رشد کرده موندم چیکار کنم نمیخوام دوباره دکلره کنم ده روز بعد عید هم عقد دا ...

خب الان دکلره نکن،یه رنگ معمولی بزارعقدداداشت،بادکلره یه رنگ خوشگلتربزار

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
رزگلد چه رنگیه؟

نمیدونم والا،احتمالاخوشرنگ باشه

خب الان دکلره نکن،یه رنگ معمولی بزارعقدداداشت،بادکلره یه رنگ خوشگلتربزار

آخه ده روز بعد عيده دیگه 😞 اون عکس هایی هم که صنم جان گذاشتن همشون از روی دکلره اس دوديه دو تاشونم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

اولی هم نازه

شما که گفتی قبلا دکلره کردی امبره کن

بله 6_7سانت رشد کرده اون وقت ریشه ها باید تیره باشه ? آخه آمبره دکلره اش از نصف مو هاس  ولی مال من از بالا تره زشت نمیشه ?

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤