2777
2789
عنوان

فک کنم خانوم کمکی به شوهرم چشم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 12403 بازدید | 216 پست
من راستش طبق تجربه میگمیکی از آشناهامون همین اتفاق واسش افتاداولش هی میگفت ن عادیه طبیعیهتا اینکه زن ...

واقعا رفت با کمکی شون؟ 

شوهر من البته اهل این کارا نیست

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیر نیست سی و خورده ای سالشه ولی نه ظاهری خب خیلی با من متفاوته قابل مقایسه نیست

ببین خب اون تو توهماتش میتونه هزار جور فکر داشته باشه و هرکاری برای عملی کردنشون بکنه. شوهرته که باید مدیریت کنه. یعنی در حدی هست که شوهرت بخواد تورو ول کنه بره با اون؟ چه شناختی از شوهرت داری؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

واقعا رفت با کمکی شون؟ شوهر من البته اهل این کارا نیست

اره عزیزم

میگم‌ما خودمون هم موندیم

شوهر شما سر به زیرم باشه متاسفانه ی سری از زنان بلدن کارشونو 

ب نظرم بندازش بیرون یکی دیگه رو بیار

چندسالشه؟ ظاهرش چطوره؟ یعنی قابل مقایسه با شماست واقعا؟؟

عزیزم به ظاهر نیست که میگی قابل مقایسه باشه یا نه. 

این خانم چقدر دغدغه داره که نمیتونه خودش به خونه و شوهرش برسه؟! 

مرد رو میدونی چه جوری خام میکنن؟! 

همین زن خدمتکار میاد کارهایی که ابت خانم نمیکنه رو انجام میده و کم کم دل مرد رو میدزده، چطوری؟! 

وظیفه این خانومه وقتی شوهرش میاد براش شربت بیاره، غذاشو گرم بکشه جلوش ولی نمیکنه، وقتی مرد این حرکت هارو از یک رن دیگه ببینه با خودش میگه به به عجب زنانگی داره و... 

حق با توعه کاملاخانم خونه تویی، هرچی تو بگی همون میشهوقتایی که شوهرت هست ردش کن بره

وقتی هیچکی خونه نیست چی؟میترسم دعا اینا بزاره

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!
کلی کار ریخته واسه چی وقتی سوهدت خونه است کسی باید بیاد؟

بخداااا من ازصبح زود تا ۲شب یکروند درحال کار کردنم بدون لحظه ای نشستن یعنی شاید باورت نشه ،اما میترسم کسی رو بیارم تاخودم به ارامش جسمی برسم چون ممکن ارامش روحیم رو به هم بزنه همسایه مامانم اینا همینکارو کرد تازه خانومه چندسال بود میومدو میرفت اینقدر دیگه بهش اعتماد داشت یکبار اومد خونه شوهرشو زن رو توی رختخواب دید ،من چون اینو دیدم همیشه ترس دارم کسی رو بیارم و دارم خودم کارامو میکنم بچه کوچیک هم دارم ۲ تا

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
عزیزم به ظاهر نیست که میگی قابل مقایسه باشه یا نه. این خانم چقدر دغدغه داره که نمیتونه خودش به خونه ...

توروخدا رو مردا رو حیوون و آ ل ت سرگردون تصور نکنید

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...