2777
2789
عنوان

با یه بدبختی اومدم مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 55 پست
اسییییی التماس دعا برام دعا میکنی؟؟؟

اره لایق باشم حتما 

اسمای تک تکتون رو رو کاغذ مینویسم میبرم که یادم بمونه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه کوجک داری؟

۲تا بزرگ یه کوچیک البته کوچکه هم دیگه خیلی کوچیک نیس ۷سالشه😊

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عزیزم میتونم دعامو خصوصی بگم خیلی واجبه لطفا

بگو گلم 

اره لایق باشم حتما اسمای تک تکتون رو رو کاغذ مینویسم میبرم که یادم بمونه

قربون دستت اگه زحمتت نميشه و يادتون بود واسه امرزش پدرم دعا كنيد 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
زيارت قبول خداروشكر بهتون زيارت چسيبيده التماس دعا

محتاجیم به دعا عزیزم

التماس دعا عزیزم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
همون جمع و جور کردنشون سختهکدوم سمت مکان گرفتین

خیلی دوره از طرف شرکت شوهرم ولی با اتوبوس میبرن میارن 

خیابان عبدالمطلب

باید دوتا اتوبوس پس سوار بشیمنم مشهدم

نه برا خود شرکته ساعت میده برا رفت و برگشت از این نظر راحته

ولی دیشب چون خیلی خسته بودیم میخواستیم زود برگردبم تاکسیا قبول نمیکردن تا اونجا برن دیگه تا ساعت ۹و نیم صبر کردیم

نه برا خود شرکته ساعت میده برا رفت و برگشت از این نظر راحتهولی دیشب چون خیلی خسته بودیم میخواستیم زو ...

اهاا چه خوب پس سرویس ایاب و ذهابم داره 

ی چیزی بگم حتما اسنپ رو نصب کنید برای رفت و آمدتون اسنپ بزنید چون تاکسی زرد ها خیلی گرون میگیرن

هتله یا خونه؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...