2777
2789
پشت کنکور بهتون خوش گذشت؟من حس میکنم امسال خیلی قراره داغون بشم اولین ساله پشت میمونممیشه یکم از تجر ...

شاید خنده دار باشه ولی اره خیلی خوش گذشت 😂🥲 همه توجه شون به توعه غذات به موقع باشه هر چی بخوای فراهمه تو فقط باید درس بخونی 

نه بابا داغون چرا یه سال قراره برای هدفت تلاش کنی کجاش سخته ؟؟ اگه عاشق هدفت باشی از مسیر هم لذت میبری 

چی بگم

من چن تا گزینه دارم:

1- فیزیو شهرهای اطراف

2-پزشکی روزانه شهرهای دور و بنظر خطرناک که نمی زنن

3 - پزشکی تعهدی استان (با خودم خیلی کلنجار رفتم اینو قبول کنم)

4- علوم ازمایشگاه استان خودم(میخوام تا دکترا برم )

تو این لیست دوتای اول تا ترازا نیاد اصلا تضمینی نیستن 50 50 اند

3امی احتمال 80 عه (استان ما تا 10200 م 2 بومی گرفته و اینو مطمئنم که رتبم خیلی بهتر از اینه سال قبل 15 هزار م 2 بودم و 60 نفر فاصله توقلمچی 9300 م 2 و 8900 قبول شدن )

4 امی 99 عه( پارسال 35 هزار هم گرفته !و پارسال نزدمش)(پلن عقب نشینیه یه جورfail-safe)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سوال جایی هست این پزشکا نباشنمیخای بری فیزیوتراپی متخصص طب و توانبخشی هستمیخای بری هوشبری متخصص ب ...

همه جا پزشک هست، اگه کادر بیمارستان رو مثل یه تیم در نظر بگیری پزشک رییس این تیمه و پرستار رابط بین پزشک و سایر اعضای تیم و بیماره

فداتشم منیه سال که چیزی نیست داری منو میترسونی

نه عزیزم اگه شرایطشو داری حتما بمون برای هدفت بجنگ

من شرایط خونه اوکی نبود برام خیلی تو فشار بودم پدرمم اجازه نمیداد کتابخونه برم مجبور بودم تو خونه با صدای دعوا و استرسو..درس بخونم

ولی شما حتما بمون و اینکه حتما مشاور هم داشته باشه چون بدون مشاور یه مقدار سخت میشه ‌که بتونی برنامه رو جلو ببری♡ 

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت