2777
2789
والا تو هر شرایط میرم ففط بگین با تراز کل ٧٠٠٠هزار اینا چه شهریه پرداز ازاد نه ها چه روزانه پیرا چه ...

من امسال دوازدهم بودم نمیدونم برم یا نه

آخه من هدفم فیزیو و دندونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من امسال دوازدهم بودم نمیدونم برم یا نهآخه من هدفم فیزیو و دندونه

منم دوازدهم بودم دیگه انقدر امسال مشکلات خانوادگی و کنکوری داشتم رسما کنکورو هم خراب کردم میگم به درک پیزای شهریه پردازم اوردم میرم فقط از این جهنم خلاص شم 

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

کی گفته روانشناسی نه :/والا فامیل بنده رشته اش فنی حرفه ای بود تهش رفت روانشناسی بدون کنکور دولتی

خب منم نگفتم نمیشه، گفتم فقط پیام نور میشه، تو برای آزادم باید کنکور بدی، من یک سال سخت درس خوندم که یه دانشگاه تیپ یک یا دو برم حداقل، اگر می‌خواستم برم یه دانشگاه مثل پیام نور یک سال پشت نمیموندم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بنده یه مشاور میشماسم ایشون رتبه ۶۰۰ کنکور انسانی روانشناسی میخوننباهاش حرف میزدم‌ بعنوان رتبه برتر ...

باشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

تراز کلت چند شده؟ به نظرم بمون به من که خیلی خوش گذشت

عزیزمبه نظرت با تراز کل هفت هزار یا بیشتر اینا امکان امید به پیرای شهریه پرداز هست؟ازاد نه ها

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

عزیزمبه نظرت با تراز کل هفت هزار یا بیشتر اینا امکان امید به پیرای شهریه پرداز هست؟ازاد نه ها

فکر نکنم 🥲🥲 

باز من زیاد راجب پیرا اطلاعات ندارم ولی من پارسال با تراز ۸۲۰۰ رتبه ام ۱۰۰۰۰ شد 

چی بگم

منم دوازدهم بودم دیگه انقدر امسال مشکلات خانوادگی و کنکوری داشتم رسما کنکورو هم خراب کردم میگم به در ...

منم همین بودم بخدا خانوادمم به زور میخوان بفرستنم دانشگاه ولی نمیرم