2777
2789

هر وقت میایم پیشش انقد حرف میزنه سر درد میگیرم 

کل حرفاشم همش درباره خودشه که به همه نشون بده از همه زن ها بهتره

یعنی ول کن نیست یه سره درباره خودش حرف میزنه

درباره دختر خودش بد میگه جلو خودش مسخرش میکنه میگه تو تمیز نیستی خونه داریت مثل من خوب نیس 

فقط برای این که ثابت کنه خودش زن خیلی خوبیه خانه داریش از همه بهتره😖

واقعا نمیتونم اخلاقشو تحمل کنم

کسی مادرشوهرش اینجوری هس؟

یعنی فقط دنبال اینه یه ایراد بگیره از ادم که بگه وای نه من اینجور نیستم من خیلی خوبم مث تو نیستم😒

بعضی وقتا دلم میخواد جوابشو بدم ولی میگم بیخیال این به دختر خودشم رحم نمیکنه چه برسه مت

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهر که ندارم اما جایی کار میکردم زن صاحب عکاسی اینجوری بود ابگوشت غیبت  در و همسایه رو بار میگذاشت منم میرغتم اتاق عکاسی خودمو مشغول تمیزکاری نشون میداد تا خسته بشه بره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

مادرشوهر ندارم ولی مامانم اینجوریه 😂

اینا همش بخاطر کم بودن عزت نفسه‌. آدمی که از درون احساس ارزشمند بودن بکنه هیچوقت سعی نمی‌کنه با پایین آوردن بقیه خودش رو بالا ببره. 

چه اعتماد به نفسی داره😐

خیلی 

وقتی اومده بود خونم کلی از آشپزخونم ایراد گرفت چرا این اینجاس چرا اون اونجاس 

وسایلمو جابجا کرد 

دیگه بش گفتم من اینجور راحتم جابجا نکن 😶

مادر شوهر که ندارم اما جایی کار میکردم زن صاحب عکاسی اینجوری بود ابگوشت غیبت در و همسایه رو بار میگ ...

خوبه باز مادر شوهرت نبوده مجبور باشی تحمل کنی

مادرشوهر ندارم ولی مامانم اینجوریه 😂اینا همش بخاطر کم بودن عزت نفسه‌. آدمی که از درون احساس ارزشمند ...

وای یعنی منو کشته از بس حرف میزنه از خودش حیف مجبورم تحمل کنم وگرنه خوب میتونستم جوابشو بدم

محلش نده هر وقت خواست غر بزنه ایراد بگیره با یه چیزی خودت رو سرگرم کن با گوشی یا پاشو برو آشپزخونه ...

همینکارو میکنم وگرنه که الان خودمو خلاص کرده بودم از دسش🤣