2777
2789

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

نباید یه مو از سرت کم بشه !

حق نداری اخم کنی ، همیشه باید بخندی !

اجازه ناراحت شدن نداری !

باید خیلی مواظب خودت باشی فهمیدی ؟

حق مریض شدن نداری !

باشه؟ چون تو بهترین خواهر دنیایی

سلام بهونه قشنگ من برای زندگی!

آره بازم منم همون بهونه همیشگی

فدایه مهربونیات چه میکنی با سرنوشت!

دلم برات تنگ شده بود این اس ام اسو واست نوشت.

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙@ملکه455_‍  💙💙 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 #دلنوشته‍ 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 #سین_الف‍ 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

سلام عزیزم مرسی فدای مهربونی هات بشم من ممنونم عزیزم مرررررررسی فدایی داری ،🥰🥰🥰🌹🌹🌹❤️❤️

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

سلام عزیزم مرسی فدای مهربونی هات بشم من ممنونم عزیزم مرررررررسی فدایی داری ،🥰🥰🥰🌹🌹🌹❤️❤️

نشی عشقمی بمونی برامون هر روز سلامت بدم🌹🌹🌹💕😘

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشی عشقمی بمونی برامون هر روز سلامت بدم🌹🌹🌹💕😘

فدات عزیزم شما بزرگتری سلام از بنده هست

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

فدات عزیزم شما بزرگتری سلام از بنده هست

نزن این حرفو دلگیر میشم..💙💙عزیزمی. 

نزن این حرفو دلگیر میشم..💙💙عزیزمی.

قربانت فدایی داری

قربانت فدایی داری

ن قربونی.. نه فدایی... خندون باش و دلت شاد باشه💕💕

ن قربونی.. نه فدایی... خندون باش و دلت شاد باشه💕💕

همچنین عزیزم اخر هفته خوبی داشته باشی

همچنین عزیزم اخر هفته خوبی داشته باشی

همچنین فدات 💕💕