2777
2789
عنوان

کیش یا ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 33 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظرم قطعا کیش ، ولی اسفند ماه برو نگران مدرسه بچه هم نباش قبل از عید که زودتر تعطیل میشن اون موقع برو 

اصلا انگار وارد یه کشور دیگه شدی از بس خود جزیره زیباست و متفاوت 

اون موقع هواش هم بهاری میشه حتما همه تفریح ها رو هم برو جُنگ های طنزشو هم شرکت کن ، سافاری قطعا برو ، پاراسل ، غواصی  و... 

دلم خواست

من بچه زیر یه سال دارم نمیشه از تفریح هاش کامل استفاده کرد وگرنه خیلی دلم میخواست امسال اسفند ماه دوباره بریم کیش 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

میشه مثلا ۳_۴ روز اجازه اش رو بگیرم؟

اصلا یه هفته بگیر 

چون خودم مدیر مدرسه هستم اینو بهت میگم  بهر حال به بهانه خرید همیشه اولیا اینجور مرخصی ها رو میگیرن و اصلا مانعی هم نداره چون اگه معلم طبق بودجه بندی کارکرده باشه و تدریسش عقب نباشه مشکلی پیش نمیاد 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
به نظرم قطعا کیش ، ولی اسفند ماه برو نگران مدرسه بچه هم نباش قبل از عید که زودتر تعطیل میشن اون موقع ...

پارسال رفتیم استانبول تو مرداد از شدت شرجی و گرما خیلی با بچه اذیت شدم گفتم مشورت بگیرم قبل رفتن. همسرم میگه بریم بندرانزلی خرید و اینا بکنیم

پارسال رفتیم استانبول تو مرداد از شدت شرجی و گرما خیلی با بچه اذیت شدم گفتم مشورت بگیرم قبل رفتن. هم ...

کیش الان آتیش میباره شرجی هم که هست واویلا

ترکیه هم از لحاظ هوا مثل کیش و شرجی و اینکه خیلی خیلی گرون شده

کیش مهر آبان بری بهتره الان جای دیگه برید من بودم میرفتم سمت آذربایجان اونجا الان هوا بهتر از هر جای دیگه است

مخصوصا اردبیل من خودم پارسال رفتم و خوب بود

پارسال رفتیم استانبول تو مرداد از شدت شرجی و گرما خیلی با بچه اذیت شدم گفتم مشورت بگیرم قبل رفتن. هم ...

الان من چند روزه گیلان ام ، تا هفته پیش افتضاح شرجی و غیر قابل تحمل بود چون اصلا بارون نیومده بود ، ولی چند روز پیش بارون زد بعدش خیلی خوب شد ، صبح هم من با صدای بارون بیدار شدم یه بارون نیم ساعته زد حتما تا چند روز هوا عالیه 

اینجا بارون که میزنه بعدش هوا خیلی خوب میشه موقع اومدن آب و هوا رو چک کن روز قبلش بارون اومده بود حرکت کنین بیاین لذتشو ببرید 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85