2777
2789
عنوان

سینگلین یا رل

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 39 پست
نمیزنم اماگاهی خسته میشم کم میارم

منم همینطور

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

منظورمن اینه که رابطع یعنی عشق دوطرفه این ک تایم بزاری بری بیرون خاطره بسازی بعد ولت کنه میسوزی براه ...

خب مشکل اینه وقته رو میزاری و فک میکنی عشقه دو طرفس ولی نیست..بنظرم صبر همیشه نتیجه میده عجله نکن توش..واسه همین میگم دانشت رو ببر بالا مثلا انعطاف شخصیتی یا بتونی بین تصمیم عقلانی و احساسی تعادل برقرار کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مشکل اینه وقته رو میزاری و فک میکنی عشقه دو طرفس ولی نیست..بنظرم صبر همیشه نتیجه میده عجله نکن تو ...

درسته منم براهمین واردنشدم که راهشو یادبگیرم اطلاعاتمو ببرم بالا دربارش و احساساتموکنترل کنم هرچندالان بااین اوضاع اقتصادی ن کسی حوصله رل داره ن کسی زن میگیره

درسته منم براهمین واردنشدم که راهشو یادبگیرم اطلاعاتمو ببرم بالا دربارش و احساساتموکنترل کنم هرچندال ...

کتاب بخون دربارش..ولی خب بستگی داره چقدر کمبود احساسات داشته باشی و همون وابستگیتو بیشتر می‌کنه..

حق گفتی

کتاب بخون دربارش..ولی خب بستگی داره چقدر کمبود احساسات داشته باشی و همون وابستگیتو بیشتر می‌کنه..حق ...

کمبوداحساسات یاکمبودمحبت چیزی ندارم اصلا فقط کلا تورابطه احساساتمو بجااین ک کنترل کنم احساساتموبروز میدم بله درسته من تاحدودی درموردش میدونم اینم میدونم هرکسی وارد رابطه میشه باید اول هموبشناسن خودشناسی باشه بعد وارد مرحلع بعدبشن و..... 

کمبوداحساسات یاکمبودمحبت چیزی ندارم اصلا فقط کلا تورابطه احساساتمو بجااین ک کنترل کنم احساساتموبروز ...

من برعکس زیاد وابسته شدم تاوانم دادم..خیلیا احساسات واقعیشونو بروز نمیدن که اسیب نبینن..چون یبار قبلا ضربه خوردن ولی یکی مثل تو اولین بارشه..

مثلا اینجا ثبتنام کردم که اطلاعاتم بره بالا چون بی پروا همه حرفاشونو اینجا میزنن ولی حس خوبی نگرفتم تاحالا همه مشکل دارن پشیمونن🤦🏻‍♂️

من برعکس زیاد وابسته شدم تاوانم دادم..خیلیا احساسات واقعیشونو بروز نمیدن که اسیب نبینن..چون یبار قبل ...

اینجا ک مینالن ازناامیدی ودم میزنن ازبدبختی من روانشناسی میخونم تاحدودیم راهشویادگرفتم اماخب فهمیدم وقتم برای هرکسی نزارم یعنی باهرادمی وارد رابطه نمیشم انتخاب ادم بایددرست باشه

من سینگلمدوس ندارم از الان وارد رابطه بشم دوس دارم فعلا برا خودم زندگی کنم لذت ببرم از تنهاییم داخل ...

دمت گرررم واردنشوچون واردبشی سخته در اومدن ازرابطه پوچ سنتم کمه تواوج احساساتی هیچوقت نزار ی پسربیاددلتوبشکنه وبره خوشحالم داری سالم زندگی میکنی 

اینجا ک مینالن ازناامیدی ودم میزنن ازبدبختی من روانشناسی میخونم تاحدودیم راهشویادگرفتم اماخب فهمیدم ...

نمیدونم انرژی منفیه خیلی..چه خوب روانشناسی پس راحت تره برات..امیدوارم موفق باشی