2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

گوش درد

خارش بدن 

دل درد و گرفتن عضلات کمرش که با ماساژ دادن خوب میشه 

دندون در اوردن

کم خوابی 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

دخترم چندماهش بود یه شب واستاد به جیغ و گریه همه چیشم چک کردیم اوکی بود وااای یجوری جیغ میزد خودمم باهاش گریه میکردم.به شوهرم گفتم بریم با ماشین دور بزنیم بخابه. زمستونم بود تا پیچیدم لای پتو هنوز از در نرفته بودیم بیرون دیدم صداش نمیاد خوابش برده بود.فهمیدم بچم یخ کرده بود .تا صب گزاشتم لا همون پتو خوابید تکون نخورد

۱۶ روزشه

اخی

اها البته فک کنم ۱۶ روزه بغلی نمیشه ولی خب اینم یک علت دیگش هست

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

گرمش 

گوش درد 

و نوزاد اغلب تا چهار ماهگی کولیک و ر فلاکس دارن

اگر موقع گریه سرش رو به یه سمت بیشتر کج میکنه و دستش رو میبره سمت گوش گوش درد داره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چرا اتفاقا بغلش که میکنیم دیگه گریه نمیکنه

من خواهرم فک کنم دو ماهش بود بغلی شده بود میزاشتیم زمین بیدار میشد گریه میکرد مامانم خیلی اذیت شد

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز