bricegirl مدیر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 157 عنوان اونایی که ژل لب زدن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 23 پست الان چهار روزه ژل لب زدم دو روز اول ورم زیادی داشت خیلی اردکی بود لبام روز سوم وچهارم لبام قلوه ای نچرال نازززخیلی قشنگ شدههه نمیخوام لبام بیشتر از این کوچیک شه ولی میگن تا دوهفته خیلی کوچیک تر میشه درسته؟یعنی دل خوش نکنم به فرم الانش؟😭😭😭 1404/05/22 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bricegirl مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 157 شهر ما فقط زایلاپی میزنه من از دردش میترسم اگه بی حسی دندون پزشکی بزنه نترس اصلا درد نداره هیچی متوجه نمیشی
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 22611 کی ترمیم کنم دوهفته بعد معقوله میتونی دوباره تمدید کنی عالی میشه 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
آبادیس۹۶ عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 2747 یه سی سی دکترم گفت کلا تو یه جلسه بیشتر از یک سی سی نمیشه ترریق کرد اگه میخوای طبیعی و قشنگ باشه بیشتر از یه سی سی نزن ورمش ک بخوابه باید ترمیم بری قشنگتر میشهمن کلا نیم سی سی میزنم هر بار یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
bricegirl مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 157 اگه میخوای طبیعی و قشنگ باشه بیشتر از یه سی سی نزن ورمش ک بخوابه باید ترمیم بری قشنگتر میشهمن کلا نی ... اخه من لبم نازک نبود الانم خیلی قشنگ فرم وحجم گرفته به نظرم بازم بخوام بزنم خیلی بزرگ میشه دیگه بهم نمیاد
آبادیس۹۶ عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 2747 اخه من لبم نازک نبود الانم خیلی قشنگ فرم وحجم گرفته به نظرم بازم بخوام بزنم خیلی بزرگ میشه دیگه بهم ... چون دفعه اولته حجم زیادی آب میشه از دفعات بعد میمونه وبافت میده به لبت یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........