2789
عنوان

گزارشکار ✨️🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در انتظار جواب کنکور هستی و گایتونو میخونی؟💔

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خدایی حوصله داره من مجبوری علوم پایه رو میخونم حال ندارم

خیلی حوصله داره خیلی زیاد ببین چقدر خونده که رسیده به عدد و اینا 😂🤦🏻

کسی که باید بخونه نمی‌خونه اونوقت انگیزه این خانم...💔

حالا استارتر شروع کن بیوشیمی رو بخون گایتونو اینا فهمشون راحته 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خیلی حوصله داره خیلی زیاد ببین چقدر خونده که رسیده به عدد و اینا 😂🤦🏻کسی که باید بخونه نمی‌خونه او ...

نه میدونی منم قبل دانشگاه اینطوری بودم😂 الان تازه دو سه روزه امتحانای ترم تموم شده کلا استراحت نداشتیم

الان خوندنش براش سودی نداره یادش میره وقتی دانشگاه شروع شد با آزمون خطا یاد میگیره چطور بخونه

خسته نباشی 🌸

دیر بیدار شدم منم چون برنامه خوابیم بهم ریخته . 

کلاس المانیمو رفتم 

یکم درامدمو خرجمو درست راست کردم 

نمازمو خوندم + نماز معجزم ( نماز نافله مغرب ) 

باید درسمو  بخونم 

و ویولن تمرین کنم و ویدیو برای چنلم درست کنم

اما یکم معدم و قلبم بهم ریخته گفتم استراحت کنم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

علاقه دارم به مطالعه......بهتر از تلف کردن وقت هست......هرثانیه باید تلاش کنم بهتر بشم🩷✨️

کاش منم عین تو بودم😂❤️

نه میدونی منم قبل دانشگاه اینطوری بودم😂 الان تازه دو سه روزه امتحانای ترم تموم شده کلا استراحت نداش ...

مال ما هنوز شهریور شروع میشه💔

درد و نفرین...