2777
2789
چرا؟اذیت شون مبکنی؟پرخاشگری؟

اعصابم ک خورده یکسره گیر میدم

شکاکم یک سره برای همه میگم دروغ میگی تو فلانی تو رفتی فلان جا برای خودم داستان میچینم دعوا راه میندازم 

مادر منم بیماری قلبی داره اکثر وقتا از شدت درد قلب بیهوش میشه یا نفسش میگیرهبمیرم براس💔

قلب که درمانش راحتتره ،،حداقل راه درمان داره 

پدر منم مشکل قلبی داره دوبار آنژیو و بالن زده انشا.. همه مریض ها شفا پیدا کنن 

گناه من سادگی بود .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعصابم ک خورده یکسره گیر میدمشکاکم یک سره برای همه میگم دروغ میگی تو فلانی تو رفتی فلان جا برای خودم ...

لطفا اول بخاطر خودت بعد هم دیگران درمان کن

برو روانپزشک 

اگر دارو تجویز کردن استفاده کن

آرامش میاد تو زندگی تون 

مقاومت نکن از این بدتر نمیشه 

قلب که درمانش راحتتره ،،حداقل راه درمان داره پدر منم مشکل قلبی داره دوبار آنژیو و بالن زده انشا.. هم ...

راه درمان داره ولی وقتی پول درمان نیست چی؟😔

خداشاهده افتاد به خونریزی یه داروی اضطراری باید میگرفتم روهم شدن دوتا قرص ۵۰۰ نداشتم از خود داروخانه قرض گرفتم گفتم مهلت بدین میام میدم بهتون فیششم دارم😔

دردناک ترین و بدترین مشکل هم برای بیمار هم اطرافیان خیلی سخته

واقعا ومتاسفانه راه درمان قطعی نداره وطرف هم خودش زجر میکشه هم دیگرانو زجر میده دیگران به دیده ی تمسخر به این بیماران نگاه میکنن ولی نمیدونن که طرف اطرافیانش جی میکشن 

روانپزشک تو درمانگاه با بیمارستان هست پرس و جو کنید نوبت بگیرید هزینه زیاد نمیخواد

من در حد ۵۰ تومنم نمیتوحم خرج کنم ۵۰ تومن بیاد دستم میرم نون میگیرم ک گشنگی نکشیم

راه درمان داره ولی وقتی پول درمان نیست چی؟😔خداشاهده افتاد به خونریزی یه داروی اضطراری باید میگرفتم ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم الهی به حق این شب عزیز مشکلتون حل بشه حق داری 

گناه من سادگی بود .
واقعا ومتاسفانه راه درمان قطعی نداره وطرف هم خودش زجر میکشه هم دیگرانو زجر میده دیگران به دیده ی تمس ...

اگر خیلی حاد نباشه با چند دوره دارو شاید درمان بشن

اگر هم نشه با دارو و مشاوره آرامش پیدا میکنن درمان بهتر از پیگیری نکردن هست