2777
2789
یعنی ماهیچه که پخت برنجو خشک میریزی تو قابلمه با آب ماهیچه دم پخت بشه بعد ماهیچه هم قاطیش میکنی

آره اول جدا پیاز تفت میدم ماهیچه رو تفت میدم نمک و زردچوبه و زعفرون میزنه قاطی برنج میکنم میذارم دم بکشه اگه شویدم داسته باشم قاطی برنج میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم به معنای واقعی سیل بود 😂رفتیم بیرون تو ترافیک گیر کردیم ولی بازم خداروشکر رحمته خنک شد

سلام گلم خوبی آره منم چتر برداشتم رفتم نون گرفتم😂بد صندل هم پوشیده بودم این سنگای خیابون همه تق لق هستن  آب میزد بالا یه وضعی 

ولی کشاورزا اسیر میشن دلم براشون میسوزه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
آره اول جدا پیاز تفت میدم ماهیچه رو تفت میدم نمک و زردچوبه و زعفرون میزنه قاطی برنج میکنم میذارم دم ...

به نظر خیلی خوشمزه میاد باید درست کنم حتما مرسی❤️

برا منم سواله

من خوردم قبلا فکر کنم پیاز و گوشت یا حالا چرخ کرده اخه ما شمالی ها با چرخ کرده هم قیمه درست میکنیم یبار اینجا گفتم یسری گفتن ک نشنیدن تابحال رب اینا با هم سرخ میکنی با لپه پخته شده بعد مثل لوبیا پلو دم میذاری 

خودم تابحال درست نکردم چون غذا خورشتی بیشتر دوست دارم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

جگر وز 😁

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥