به پزشکی علاقه دارم خیلی ولی به پول دندونم علاقه دارم 😂🙂
😂خب باید بین پول و علاقت یکیو انتخاب کنی
و پزشکی هم اگه واقعا علاقه داری باید واردش بشی کار هرکسی نیست
یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
خیلی خیلی درسشون سبکتره واقعا دوران دانشجویی راحتتری دارن
من دوستام که دندونن دائم در حال استراحتن تو فرجه یا شب امتحان میخونن میره تموم میشه
ولی من بیچاره ۱۰ برابر اونا باید بخونم خیلی سختتره درسا
عمومی هم که برخلاف اونا درآمدی نداره
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
نمیدونم مامانم میگه اگه بری دندون علاقه خودش میاد از اون طرف اگه برم پزشکی ادامه اش بدم بالاخره به پ ...
نه این فکرت خیلی بچگانس
عاقلانه تصمیم بگیر
اگه واقعا برات پول مهمه نباید بری سمت پزشکی
یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱