2777
2789
به پزشکی علاقه دارم خیلی ولی به پول دندونم علاقه دارم 😂🙂

😂خب باید بین پول و علاقت یکیو انتخاب کنی

و پزشکی هم اگه واقعا علاقه داری باید واردش بشی کار هرکسی نیست

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پزشکی علاقه دارم خیلی ولی به پول دندونم علاقه دارم 😂🙂

اگه شیفت شب دوس نداری دندون. اگه دوس داری پزشکی. من ک سخته برام از خوابم بزنم بخاطر بقیه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

پزشکی

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

😂خب باید بین پول و علاقت یکیو انتخاب کنیو پزشکی هم اگه واقعا علاقه داری باید واردش بشی کار هرکسی نی ...

نمیدونم مامانم میگه اگه بری دندون علاقه خودش میاد از اون طرف اگه برم پزشکی ادامه اش بدم بالاخره به پول میرسم دیگه 

بعد بیماری های بدن طریقه انجام کار اندام ها خیلیی برام جذابه 

ولی صدای ویژژژژژ دندون رو مخمه 🥲😂😂

چی بگم

میشه فرقشونو بگین

خیلی خیلی درسشون سبکتره واقعا دوران دانشجویی راحت‌تری دارن

من دوستام که دندونن دائم در حال استراحتن تو فرجه یا شب امتحان میخونن میره تموم میشه 

ولی من بیچاره ۱۰ برابر اونا باید بخونم خیلی سختتره درسا

عمومی هم که برخلاف اونا  درآمدی نداره  

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
نمیدونم مامانم میگه اگه بری دندون علاقه خودش میاد از اون طرف اگه برم پزشکی ادامه اش بدم بالاخره به پ ...

اگه حوصله خوندن برای تخصص داری پزشکی.  اگه نداری دندون.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

نمیدونم مامانم میگه اگه بری دندون علاقه خودش میاد از اون طرف اگه برم پزشکی ادامه اش بدم بالاخره به پ ...

نه این فکرت خیلی بچگانس

عاقلانه تصمیم بگیر

اگه واقعا برات پول مهمه نباید بری سمت پزشکی

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱