2777
2789
عنوان

تابحال شده خونواده ی همسرتون بچه تون رو ازتون جدا کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طریق دادگاه اقدام میکردی اصلا حق ندارن اینکارو کنن مگه اینکه بچه خودش نخواد شما رو ببینه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

الان بچه ت پیش کیه؟ ازدواج مجدد کردی ؟

آره ،ازدواج مجدد کردم،یه دختر دارم،ولی خب گذشته مو نمیتونم فراموش کنم،الان خونه ی جدا گرفته،پدرشم که کارتن خوابه،ماشالا پسر موفقیه،خدا رو شکر ،خدا پشتش بود

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

از طریق دادگاه اقدام میکردی اصلا حق ندارن اینکارو کنن مگه اینکه بچه خودش نخواد شما رو ببینه

من 16سالم بود بچه دار شدم ،الانم اونم 23سالشه

خانواده شوهر منم یعنی زورشون نمی‌رسه وگرنه بچهامو ازم میگیرن خیلی سعی میکنن تو گوش بچهام بخونن ک مادرتون بده پیشش نرید

من واگذارشون رو به سیدشهدا کردم البته بگم که یه خواهر شوهر دارم ۱۰ ساله ب هر دری می‌زنه بچه دار نمیشه چون که خدا خبر از ذات پلید و دل سیاهشون داره

پسرام دنیام💖

[QUOTE=391625616]من 16سالم بود بچه دار شدم ،الانم اونم 23سالشه[/QUOTپدرم فقط میگف خودتو راحت کن ،یاتحمل کن یا قید بچه رو بزن،بخاطر پسرم میخاستم بسازم ولی خونواده ش نزاشتن

[QUOTE=391625616]من 16سالم بود بچه دار شدم ،الانم اونم 23سالشه[/QUOTپدرم فقط میگف خودتو راحت کن ،یات ...

خدا لعنتشون کنه تاوان کارشون میدن عزیزم 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

خانواده شوهر منم یعنی زورشون نمی‌رسه وگرنه بچهامو ازم میگیرن خیلی سعی میکنن تو گوش بچهام بخونن ک ماد ...

دقیقا به بار رفتم ببینمش 4سالش بود ،منو دید فرار کرد ،جاریم گف مدام بهش میگن مادرت میخواد آتیشت بزنه،طفلی اونم بچه بود باور کرده بود ،الان مادرش پوشکیه شده ،همشون چوب خوردند،ولی چه فایده ی واسه من داره

دقیقا به بار رفتم ببینمش 4سالش بود ،منو دید فرار کرد ،جاریم گف مدام بهش میگن مادرت میخواد آتیشت بزنه ...

یعنی خدا حق منو هم از مادرشوهرش میگیره؟؟ هرروز التماس خدا رو میکنم تقاص بدیهایی که در حق منو زندگیم کردن پس بدن

قربون خدا برم من ک نه توی این دنیا نه دنیای آخرت حلالشون نمیکنم خیر نبینن مادر و دختر

پسرام دنیام💖

مامان بزرگم منو از مامانم گرفته بود روز زایمان اومده بود منو برده بود مامانم تا سه روز منو ندیده هنو ...

دقیقا منم هروقت یادش میوفتم گریه میکنم