mahsaghd مدیر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 8836 بازدید | 1002 پست بگید 1404/05/22 | 12:24 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلیار1403 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 9281 میاد عشقم اگه من اسمشو گفتم یعنی میاد زودی خیالت راحت ببخشید برای من فرزند دوم میبینید؟
eli_69 عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 448 باید ازش جدا شی همش تو پیگیری اون تیگنور میکنه و اهمیت نمیدن به نفع توعه ک آشتی نکنید اون داشت نمی ... این مشکل استرس و اضطرابم خوب میشه؟ یا باید همیشه داروی اعصاب بخورم؟ دلیلش چیه ؟ حال روحیم خوب نیست..برام یه صلوات بفرست لطفا.😔
ninimi عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1485 توروخدااا جواب منو بده دیگهبهم بگو حست چیه میشه یانه اونی که میخوام😭اصلا شانس ندارم حس شیشمیا جوابمو نمیدن هیچوقت مرابرگردانبهحالتیکهقبلازتوبودموسپسترکمکن...
آفتابگردنهههه عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3390 خیر عریزم بهم بگو چند سالگی نامرد میکنم؟یا ازدواج میکنم؟خواهشششبا همین کسی که باهاش رلم ازدواج میکنم آیا،؟
دلسا۱۳۹۹ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 9765 شوهرت کاری به اون نداره عزیزم فاطمه پیگیر شوهرته راست میگی یا برای اینکه من نگران و ناراحت نشم اینجوری گفتی ؟ امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 تو بیشتر تو خیلی احساساتی و معصومی آره میخونی عزیزم فنی حرفه ای میخونی هنر رو اون چطوره؟🥺🌷هرچی ازش حس میکنی خوب بد هرچی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
leililena عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 1116 کی ازدواج میکنم ؟ شوهرمپولداره یا ن😁 منم سوال شما رو دارم🙆
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 11438 باید ازش جدا شی همش تو پیگیری اون تیگنور میکنه و اهمیت نمیدن به نفع توعه ک آشتی نکنید اون داشت نمی ... شرکت نوتریکا با حقوق ۲۰ تومن برای من موافقت میکنن ؟ جز اسی کسی منو ریپ نزنه
دلسا۱۳۹۹ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 9765 شوهرت کاری به اون نداره عزیزم فاطمه پیگیر شوهرته لطفا جواب پیامامو بده امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
queen_of_hearts0101 عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 467 عریزم بهم بگو چند سالگی نامرد میکنم؟یا ازدواج میکنم؟خواهشششبا همین کسی که باهاش رلم ازدواج میکنم آیا ... با این نه عزیزم حدود این وعده ازدواج میکنی هر وعده ۳ ساله یعنی تهش ۳ سال
عشق_اقامونمممم عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 1175 دوسال دیگه قبول مبشم ازمون امسالمو؟ یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 ..
آفتابگردنهههه عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3390 با این نه عزیزم حدود این وعده ازدواج میکنی هر وعده ۳ ساله یعنی تهش ۳ سال متوجه نشدم عزیزم
mim_mese_maryam عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 530 پولی ک از حسابم دوشنبه کسر شد کی ب حسابم بر میگرده؟ مهربون و در عین حال وحشی...
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 تو بیشتر تو خیلی احساساتی و معصومی آره میخونی عزیزم فنی حرفه ای میخونی هنر رو اون چطوره؟میشه ویزگی خوب بد هرچیشو بگی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته