2777
2789
عنوان

با یک میلیارد چیکارکنم که درامد در بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 112 پست
950 ملیون طلا بخر بزار یه گوشه به وقتش ده برابر میشه با اون 50 ملیون یه چرخ خیاطی ژانومه 802 بخر که ...

منم چندماه خیاط شدم اما هنوز ماهر نشدم 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

950 ملیون طلا بخر بزار یه گوشه به وقتش ده برابر میشه با اون 50 ملیون یه چرخ خیاطی ژانومه 802 بخر که ...

بعد اموزش رفتی زیردست خیاط شدی تا ی مدت؟

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
پرند تو مسکن مهر کوزو میتونم یه ۸۰ متری بخرم که فکرکنم ۸ اجاره بره. اما بدبختی عین طلا رشد قیمت ندار ...

پرند اجارش اصلا اینقدر نیست ما خونه داریم پرند قرار بود بدیم مستاجر املاکی گفت۱۵۰ تا دویست پیش یک ملیون تا دوملیون اجاره هشت ملیون برای تهرانه عزیزم 

و اینکه هشتاد متر پرند خونه نمیدن به این قیمت شصت متری میتونی بخری 

ماعید امسال۷۳ متر ۱ ملیاردو سیصد خریدیم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

چیه این

صندوقای درآمد ثابت الان خیلی از بانکا دارن. فکر کنم حالت نماینده بورس هستن

من نکسو کارت بانک پاسارگاد دارم. الان ۵۳۵ تومن توش دارم ماهی حدود ۱۲ تومن میده

یکم تحقیق کن دستت میاد

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
صندوقای درآمد ثابت الان خیلی از بانکا دارن. فکر کنم حالت نماینده بورس هستنمن نکسو کارت بانک پاسارگاد ...

ممنونم

خب وقتس نمیشه ازش بخورم چیکارش کنم طلا رو

منم مثل توام

حدود یک میلیارد طلا دارم. ولی همچنان نگه داشتم. میترسم بفروشم و به یه کاری بزنم؛ درحالیکه شاید همین طلا رو نگه دارم تا دو سه سال آینده ارزشش بیشتر بشه

نه بعده آموزش با پارچه های قدیمی انقدر دوختم که الان یه پا خیاط ماهر شدم

موفق باشی با الگو یا بدون الگو میدوزی