2777
2789
ببخشید ایکونش یه کلیده؟

بله عزيزم

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
لاگين يعني واردشدن شما ك حساب قبلا نداشتين پس يايد sign up رو بزني و حساب ايجاد كني 

از مراحلش عكس بگير بهت بگم

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوربینش میاد ولی استیکراش نه😢😢

عزيزم پس نصب شده دستت رو صفحه يكم فشار بده نگه دار استيكرا ظاهر و ميشن و دانلود ميشن يكي يكي

این فیلترشکنه درسته؟

آره عزيزم 

عزيزم پس نصب شده دستت رو صفحه يكم فشار بده نگه دار استيكرا ظاهر و ميشن و دانلود ميشن يكي يكي

وااای مررررسی عزیزم نصب شد😘😘

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
وااای مررررسی عزیزم نصب شد😘😘

خدا رو شكر عزيزم 😍😍😍 خواهش ميكنم 😘😘😘 

فقط استيكرا وقتي ظاهر ميشن كه دوربين جلو باشه حواست باشه 

سلام من نصب کرد داداشم قبلا یه بار نمیدونم نام کاربری چی زده بود من ک نصب میکنم فیلترشکنم دارم دو تا گزینه میاره همون صفحه اول انگلیسی بگید کدوم و بزنم و بهم نام کاربری و رمز و هر چیزی ک لازم داره مرحله ب مرحله توضیح بدید خیلیییی ممنون