دلت که گرفت.../ دیگرمنت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛خدا که هست...
لاگين يعني واردشدن شما ك حساب قبلا نداشتين پس يايد sign up رو بزني و حساب ايجاد كني
از مراحلش عكس بگير بهت بگم
دلت که گرفت.../ دیگرمنت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛خدا که هست...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزيزم پس نصب شده دستت رو صفحه يكم فشار بده نگه دار استيكرا ظاهر و ميشن و دانلود ميشن يكي يكي
سلام من نصب کرد داداشم قبلا یه بار نمیدونم نام کاربری چی زده بود من ک نصب میکنم فیلترشکنم دارم دو تا گزینه میاره همون صفحه اول انگلیسی بگید کدوم و بزنم و بهم نام کاربری و رمز و هر چیزی ک لازم داره مرحله ب مرحله توضیح بدید خیلیییی ممنون