دلت که گرفت.../ دیگرمنت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛خدا که هست...
لاگين يعني واردشدن شما ك حساب قبلا نداشتين پس يايد sign up رو بزني و حساب ايجاد كني
از مراحلش عكس بگير بهت بگم
دلت که گرفت.../ دیگرمنت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛خدا که هست...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزيزم پس نصب شده دستت رو صفحه يكم فشار بده نگه دار استيكرا ظاهر و ميشن و دانلود ميشن يكي يكي
سلام من نصب کرد داداشم قبلا یه بار نمیدونم نام کاربری چی زده بود من ک نصب میکنم فیلترشکنم دارم دو تا گزینه میاره همون صفحه اول انگلیسی بگید کدوم و بزنم و بهم نام کاربری و رمز و هر چیزی ک لازم داره مرحله ب مرحله توضیح بدید خیلیییی ممنون