2777
2789
عنوان

نذری اربعین

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 27 پست
ان شاءالله خدا خودش به همه نگاه بندازه حاجت همه رو بدهمنم حاجتروا کنه

ب امیده خدا ب آرزو های قشنگت برسی اسی

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انشالله خیره عزیزم.. 

منو دعا کن امسال فرهنگیان زبان قبول بشم و برم دانشگاه فرهنگیان:)

منم قصد دارم وقتی قبول شدم قبل رفتن به دانشگاه نذری درست کنم و پخش کنم یا کل فامیل رو دعوت کنیم.. و بعد هرسال عاشورا نذری درست کنم جنسش از حقوق خودم باشه و بدمش مادرم نذری درست کنه و بعد پخش کنیم.

دعام کن عزیزم تو دلت پاکه:) و بگو که قراره این نذر هارو ادا کنم، نذر عاشورا انشالله هرسال انجام بدم 

انشالله به حق امام حسین و به امید خدا قبول بشم.. 

سر شله زردت که هم میزنی هم منو دعا کن:) خدا حاجتاتو بده انشالله 

انشالله خیره عزیزم.. منو دعا کن امسال فرهنگیان زبان قبول بشم و برم دانشگاه فرهنگیان:)منم قصد دارم وق ...

چشم عزیزدلم اگ لایق باشم حتما اسماتونو مینویسم و ب نیتتون هم میزنم 

شماهم دعا کن منم ب حاجتی ک دارم برسم قشنگم

الهی ک حاجت روا بشی عزیزم

چشم عزیزدلم اگ لایق باشم حتما اسماتونو مینویسم و ب نیتتون هم میزنم شماهم دعا کن منم ب حاجتی ک دارم ب ...

انشالله هرکی حاجت داره در این روزا حاجتشو بگیره ، خدا مارو ناامید نمیکنه  ♥️