2821
2789
عنوان

سوختگی دست

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 18 پست
نمی‌دونم واقعا چیکار کنم

لازم شد ی حکایتی و تعریف کنم،روزگاری پسری عاشق ی دختری شد ک خونه اش در روستایی بود ک اونطرف رودخونه خروشان و خطرناکی بود،پسر ک عاشق دلباخته دختر بود هر غروب بعد از  اتمام کارش سوار قایقی فرسوده میشد و ب عشق دیدار دختر از این رودخانه خروشان با تمام سختی ها و دوری و خطرات مسیر میگذشت و روی تپه کنار تخته سنگی ک محل قرارشون بود ب دیدار معشوقه اش می رفت، زمان گذشت و گذشت... و دیدار این دو ب همین روال ادامه داشت تا اینکه یک شب پسر ک طبق معمول ب دیدار معشوقه اش امده بود نگاهی ب صورت دختر انداخت و گفت خال ی روی گونه ات افتاده است و به چهر ه ات نمی اید،دختر گفت این خال همیشه و از ابتدا روی صورتم بوده و تو تا امشب ب ان بی توجه بودی چون از دل و جان عاشقم بودی عیوب مرا نمی دیدی ولی اکنون ک ب چشمت امد و عیان شد امشب ب از این راه و رود خروشان ب خانه و روستای انطرف رود برنگرد ک اگر چنین کنی اب تو را خواهد برد و غرق خواهی شد چرا ک تا الان با نیروی عشقی ک در دل و جان داشتی  ب سویم می امدی و تو را از خطر حفظ می کرد و ب شوق ان همه توان خود را ب کار می گرفتی اما امشب که عیب مرا دیدی و ب رویم اوردی دیگر ان عشق اتشین در کار نیست و غرق خواهی شد،پسر خندید و گفت من بیش از یکسال است ک هر شب این مسیر را رفته و ب سلامت برگشته ام حالا چگونه غرق می شوم با اینکه رود بسیار ارام است!!!حالا ثابت می کنم ک مثل قبل ب تو عشق می ورزم از همین مسیر ب سلامت بر می گردم ب روستای خودم ....دختر خیلی اصرار کرد ک اینکار را نکن ب سلامت نمی رسی اما پسر رفت و صبح روز بعد جنازه اش را اب پس زده بود و کنار رود پیدایش کردند!!!

⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹❗❗❗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لازم شد ی حکایتی و تعریف کنم،روزگاری پسری عاشق ی دختری شد ک خونه اش در روستایی بود ک اونطرف رودخونه ...

😢😢خیلی ناراحت کننده بود ولی قشنگ بود

حالا امشب نامزدم بهم گفت ازم ناراحتی گفتم نه ناراحت نیستم ولی اون شب کلی ناراحت شدم و پیش خودشم بغضم گرفت

از دلم در آورد

😢😢خیلی ناراحت کننده بود ولی قشنگ بودحالا امشب نامزدم بهم گفت ازم ناراحتی گفتم نه ناراحت نیستم ولی ...

ب سلامتی خوش باشی عزیز🤭😊

⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹❗❗❗