2777
2789
عنوان

سوختگی دست

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 18 پست
نمی‌دونم واقعا چیکار کنم

لازم شد ی حکایتی و تعریف کنم،روزگاری پسری عاشق ی دختری شد ک خونه اش در روستایی بود ک اونطرف رودخونه خروشان و خطرناکی بود،پسر ک عاشق دلباخته دختر بود هر غروب بعد از  اتمام کارش سوار قایقی فرسوده میشد و ب عشق دیدار دختر از این رودخانه خروشان با تمام سختی ها و دوری و خطرات مسیر میگذشت و روی تپه کنار تخته سنگی ک محل قرارشون بود ب دیدار معشوقه اش می رفت، زمان گذشت و گذشت... و دیدار این دو ب همین روال ادامه داشت تا اینکه یک شب پسر ک طبق معمول ب دیدار معشوقه اش امده بود نگاهی ب صورت دختر انداخت و گفت خال ی روی گونه ات افتاده است و به چهر ه ات نمی اید،دختر گفت این خال همیشه و از ابتدا روی صورتم بوده و تو تا امشب ب ان بی توجه بودی چون از دل و جان عاشقم بودی عیوب مرا نمی دیدی ولی اکنون ک ب چشمت امد و عیان شد امشب ب از این راه و رود خروشان ب خانه و روستای انطرف رود برنگرد ک اگر چنین کنی اب تو را خواهد برد و غرق خواهی شد چرا ک تا الان با نیروی عشقی ک در دل و جان داشتی  ب سویم می امدی و تو را از خطر حفظ می کرد و ب شوق ان همه توان خود را ب کار می گرفتی اما امشب که عیب مرا دیدی و ب رویم اوردی دیگر ان عشق اتشین در کار نیست و غرق خواهی شد،پسر خندید و گفت من بیش از یکسال است ک هر شب این مسیر را رفته و ب سلامت برگشته ام حالا چگونه غرق می شوم با اینکه رود بسیار ارام است!!!حالا ثابت می کنم ک مثل قبل ب تو عشق می ورزم از همین مسیر ب سلامت بر می گردم ب روستای خودم ....دختر خیلی اصرار کرد ک اینکار را نکن ب سلامت نمی رسی اما پسر رفت و صبح روز بعد جنازه اش را اب پس زده بود و کنار رود پیدایش کردند!!!

💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم🙄بفهم لطفا ☹☹☹❗❗❗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لازم شد ی حکایتی و تعریف کنم،روزگاری پسری عاشق ی دختری شد ک خونه اش در روستایی بود ک اونطرف رودخونه ...

😢😢خیلی ناراحت کننده بود ولی قشنگ بود

حالا امشب نامزدم بهم گفت ازم ناراحتی گفتم نه ناراحت نیستم ولی اون شب کلی ناراحت شدم و پیش خودشم بغضم گرفت

از دلم در آورد

😢😢خیلی ناراحت کننده بود ولی قشنگ بودحالا امشب نامزدم بهم گفت ازم ناراحتی گفتم نه ناراحت نیستم ولی ...

ب سلامتی خوش باشی عزیز🤭😊

💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم🙄بفهم لطفا ☹☹☹❗❗❗