2777
2789
عنوان

ینی غیرتی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 26 پست
اگه ناراحت نشه که بدتره ینی تو براش مهم نیستی یه گزینه موقتی

نمیدونم آخه چند سال دنبالمه

اصلا هیچوقت نشون نمیده حسودیش شده یا چیزی نمیدونم چرا من دیگه بهش حسی ندارم ولی خب میگم اگه خوب پیش رفت و اینا زشت نیس فکر کنه چیزی اتفاق افتاده بین من و اکسم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم آخه چند سال دنبالمهاصلا هیچوقت نشون نمیده حسودیش شده یا چیزی نمیدونم چرا من دیگه بهش حسی ندا ...

نمیدونم پسره چن سالشه اما در کل یه پسر حتی خیلی عاشقتم باشه وقابل اطمینان نباید در رابطه با گذشتت چیزی بهش بگی ،مخصوصا اینکه صحبت کنی از خصلتاس اکست،چون ذهن پسر ایرانی اینجوری میشه که صد برا ازدواج کنسل میشی اما اینجوری فک میکنه میشه باهاش خوش گذروند واستفاده کرد‌‌‌...

ینی میگی از حرف من چیزای بدی میشه برداشت کرد؟

با خودش گفته یه بوسد دیگه داشتن و یا پسره قصد نزدیک شدن رو داشته

یه جور دیگه میشه بپچونیش

صحبت کردین در مورد اون آدم بگو که میخواستم باهاش برا ازدواج آشنا بشم مادرم در جریان بود وفلان رفتم جن بار دیدمش بر خلاف میل باطنیم و چون خوشم نیومد. زیاد دیدم آدم درستی نیست و حرفای درستی نمیزد و از. اینا حرفا که بفهمه طرف اینجوری بوده ولی تو وا ندادی

با خودش گفته یه بوسد دیگه داشتن و یا پسره قصد نزدیک شدن رو داشتهیه جور دیگه میشه بپچونیشصحبت کردین د ...

امیدوارم بیش از بوسه فکر نکرده باشه البته میدونه من وحشیم دید مثبتی از قدیم بهم داره

امیدوارم بیش از بوسه فکر نکرده باشه البته میدونه من وحشیم دید مثبتی از قدیم بهم داره

خلاصه خودتو ساده نشون بده که چیزی حالیت نیست ولی محکم هرزمان حرفی از بغل و بوس وقرار با ماشین واین حرفا شد جدی برخورد کن فکری نکنه