2777
2789

به عنوان یه دهه هفتادی خیلی خسته م حوصله کار کردن ندارم همه هشتادی ها ازدواج کردن حس میکنم عقبم 

نه فقط ازدواج کلا احساس میکنم واسه عاشقی کردن دیره 

واسه درس خوندن دیره 

آخه دیگه حوصله هم ندارم که با کسی آشنا بشم 

کسی هم ازم خوشش میاد من میگم بای بای برو گمشو من پیر شدم خسته م

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا متولد چندی انقد نا امیدیمتولد ۷۰ الان ۳۴ سالشه ۳۴ سنیه؟؟

تا چشم ب هم بزنی ۴۰ میشه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

الان یه عده میان میگن ما ازدواج کردیم، شوهرمون خیلی بده. مجرد بمون بهتره یا درس بخونید، سر کار برید، مستقل بشید، برای چی لازم هست ازدواج کنید یا چرا انقدر ارزش خودتون رو میارید پایین، مگه ما حتما باید ازدواج کنیم.

اینجا آدم هایی هستند که حتی از خبر ازدواج کسی ناراحت میشن. وقتی در مورد خواستگار تاپیک زده میشه، سعی می کنند به هم بزنند. نمی دونم چرا از این کار لذت می برند.

کجا همه دهه هشتادی ها ازدواج کردن

والا من که هر چی دهه هشتادی دور و برمه سرشون تو درس و کتابه،تازه بعضیاشون اینقدر بلا و باجنم هستن که برای خودشون شغل هم دست و پا کردن خرجشونو در میارن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....