2777
2789

منم دلم خيلي پره 

نميدونم چرا اينقدر گره تو كارم ميافته همه شونم گره هاي كور 

خدايا به بزرگيت قسم به هممون كمك كن 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه میگن نامزدی شیرین ترین دورانه من از وقتی ازدواج کردم تلخ ترین روزا رو داشتم 😭

دیگه خسته شدم 

از همه چی

از بی پولی 

از اخراج شوهرم از کارش 

از حرف مردم

از اینکه دیگه پدر شوهر و مادر شوهرم راضی نیستن یه گرون بهمون پول بدن وقتی هم میدن هزار تا منت پشتشه

نامزدم و من دیروز که چهارشنبه سوری بود بخدا اونقد گریه کردیم پشت تلفن که دیگه هردومون از زندگی بریدیم

خیلی کم اوردیم تو این دنیا

انگار دنیا فقط برا پول داراست

لعنت به بی پولی

يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻

کاش همه مشکلات بی پولی بود 

همین که باهمین دلتون پیش همه خداروشکر بی پولی حل میشه عزیزم همه مشکل دارن مشکل شماکوچیکترینشه همیشه بگو خداروشکر بدتر از اینا نشده 

عزیزم اولا خداروشاکر باش که نامزدت سالم کنارته تصور کن ی دنیا پول داشتی ولی نامزدت بهت خیانت میکرد یا اینکه اتفاقی اون رو برای همیشه ازت میگرفت پس بخاطر پول آرزوی مرگ نکن دوما شما و نامزدتون تنتون سالمه خداروشکر؟؟؟به جای گریه دست به دست هم بدید کاری رو شروع کنید نمیگم بی پولی سخت نیست چرا خیلی سخته ولی ته دنیا نیست غیر قابل حل شدن نیست با گریه کردن و ناامیدی نه تنها مشکلاتتون حل نمیشه بلکه همیشه توو همین وضع میمونید باور کنید تمام زوج ها به نوعی مشکل دارند برای هیچکس گل و بلبل نیست تلاش و توکل 😊