سلام خاستم بگم الکی نترسی سر حرفا بقیههر شهر دانشگاه فرهنگیانش متفاوتی مثلا دوست من میگ اصلا چادر ک ...
ممنون عزیزم لطف کردی گفتی 🤍
همینطوره
راستش من سر این موضوع خیلی داشتم نا امید میشدم
چطور بفهمم شهرمون خیلی سخت میگیرن یا نه
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
ن بابامنخواهرممعلمهاصلا این شکلی نیست خود معاون آموزش پرورش شهرمون مانتو میپوشه کوتاه کوتاه بیرون ...
ممنون که گفتین
خب پس خوبه خداروشکر ، انقد سر این موضوع تردید داشتم و نا امید شدم که میخواستم کلا فرهنگیانو ببوسم بزارم کنار 🥲😂
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
نهه😂والا معاون آموزش پرورشمون کهه اوووف اصن ی چیزیه😂هم سن مامانمه 😂مانتوی قرمز جیغ کوتاه میپوشه م ...
😂😂😆
واااای جدی ؟ 😂😍
خب خداروشکر پس
چطور بفهمم مثلا شهرمون خیلی سختگیره یا نه