2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 78 پست
اره گزینش و حراست سختگیری زیادی داره چنتا تایپیک زدم بخون

من دخترخالم به شدت بدحجابه درحالی ک برا مصاحبه چادر پوشید واقعا سختگیر نیستن اینقدر ول شده و شان معلمی پایین اورده کجا میشه گزارش داد

ن بابا‌من‌خواهرم‌معلمهاصلا این شکلی نیست خود معاون آموزش پرورش شهرمون مانتو میپوشه کوتاه کوتاه بیرون ...

اره بابا سرکارم خب باتیپ اداری و ارایش و مو ملایم 

بیرون کار مگه ردیاب وصل کردن به کسی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا سرکارم خب باتیپ اداری و ارایش و مو ملایم بیرون کار مگه ردیاب وصل کردن به کسی!

دقیقا

اصلا گزارش هم بدن به حراست اتفاقی نمیفته شاید یکم اذیت کنن بعدش باهات راه میان مخصوصا اگ ارتباطاتت هم قوی باشه

دقیقااصلا گزارش هم بدن به حراست اتفاقی نمیفته شاید یکم اذیت کنن بعدش باهات راه میان مخصوصا اگ ارتباط ...

نمیدونم میگن سرکار محدودیم انتظار دارن با تاپ شلوارک برن!

خب هر اداره ای لباس مناسبش اداریه

کدوم اداره اخه خیلی بازه تیپشون!

حسود چه ربطی داره کسی ک‌منحرف جنسیه و تو روابط نامشروع تکه نمی‌خوام معلم بچم باشه

شما چه میدونی رابطه داره؟!مگه دیدیش!

اونکه نمیاد سرکلاس از روابط نامشروعش بگه،درسشو میده میره 

سلام خاستم بگم الکی نترسی سر حرفا بقیههر شهر دانشگاه فرهنگیانش متفاوتی مثلا دوست من میگ اصلا چادر ک ...

ممنون عزیزم لطف کردی گفتی 🤍

همینطوره

راستش من سر این موضوع خیلی داشتم نا امید میشدم

چطور بفهمم شهرمون خیلی سخت میگیرن یا نه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ن بابا‌من‌خواهرم‌معلمهاصلا این شکلی نیست خود معاون آموزش پرورش شهرمون مانتو میپوشه کوتاه کوتاه بیرون ...

ممنون که گفتین

خب پس خوبه خداروشکر ، انقد سر این موضوع تردید داشتم و نا امید شدم که میخواستم کلا فرهنگیانو ببوسم بزارم کنار 🥲😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ممنون که گفتینخب پس خوبه خداروشکر ، انقد سر این موضوع تردید داشتم و نا امید شدم که میخواستم کلا فرهن ...

نهه😂

والا معاون آموزش پرورشمون کهه اوووف اصن ی چیزیه😂

هم سن مامانمه 😂

مانتوی قرمز جیغ کوتاه میپوشه موهاشم بلنده آزاده میزاره اصن ی تیپی میزنه که نگم براتت😂😂💔

نهه😂والا معاون آموزش پرورشمون کهه اوووف اصن ی چیزیه😂هم سن مامانمه 😂مانتوی قرمز جیغ کوتاه میپوشه م ...

😂😂😆

واااای جدی ؟ 😂😍

خب خداروشکر پس

چطور بفهمم مثلا شهرمون خیلی سختگیره یا نه