2777
2789
عنوان

هنوز باهاش قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 35 پست

منم با داداشم بحثم شد خودش جناش که گذاشتنش اومد هی کم کم حرف زد باهام اما من هنوزم خوشم ازش نمیاد ناگفته نماند با من تنها اینجور نیست بعدش با بابام دعواش شد حالا که بابام رفته سر کارش دور هی میگه واسش ال کنیم بل کنیم 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم با داداشم بحثم شد خودش جناش که گذاشتنش اومد هی کم کم حرف زد باهام اما من هنوزم خوشم ازش نمیاد نا ...

وای از دست بعضی برادرا. اصلا خستم کرده از خیلی وقته پیش. به همه کارم کار داره. انگار من عقلم نمی رسه چی خوبه چی بده. خودش اگر اشتباهی بکنه انقدر قشنگ موضوع رو چپکی جلوه می ده بنفع خودش. قدرت کلامیش بالاست . من مشکلم اینه که نمی تونم خوب حرف بزنم

وای از دست بعضی برادرا. اصلا خستم کرده از خیلی وقته پیش. به همه کارم کار داره. انگار من عقلم نمی رسه ...

دقیقا داداش منم اخلاقه گندی داره تو همه چی حتی خریده میوه و این چیزا لباسای بقیه  دخالت میکنه و نظرشو تحمیل میکنه حتی دیروز داشت میگفت فلانی چقد احمقه که دوتا بچه اورده خودش یه موجوده کاملا بی خاصیته که هیچ کار مثبتی تو زندگیش نکرده برا کسی یا برا خودش اما کافیه ما یه چیز کوچیک بگیم یا انجام بدیم تا ده روز خونه آشفتس مامان بابامو پیر کرده یه داداش دیگه هم دارم که دقیقا برعکسه اینه آقاس به تمام معنا

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
دقیقا داداش منم اخلاقه گندی داره تو همه چی حتی خریده میوه و این چیزا لباسای بقیه  دخالت میکنه و ...

دقیقا. با این تفاوت که برادر من مثلا دکتر داروسازه. حالمو داره بهم می زنه با این رفتاراش.