ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من چندین مرد یا پسر دیدم و شنیدم که بعد خیانت طرفشون اتفاقا بیشتر عاشقش موندن. تو دلشون عاشقش موندن حتی سالهای سال ولی همچنان ازدواج هم کردن. اما باز یاد یکی دیگه. من نمیگم همه اینجورین ولی ۳مورد اینجوری دیدم. فکر میکنم علتش اینه که حس حسادت پیدا میکنن به پسر دیگه و قصد به دست اوردن دوباره طرفو دارن. اینجا یه کاربری هس ماهان۲۰۲۵ رو سرچ کن تاپیکاشو بخون من دیروز دیدم و بیشتر ایمان اوردم به این مسئله
و اینکه اگر ایشون حواسشون به زن و زندگیش بود اون خانم وارد گناه و رابطه نمیشد، بازم کمی بیشتر صبوری وتحقیق کنید
عجله نکن
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
خانوما چون خب واقعیته زندگی بعد از جدایی شون همچین گل و بلبل و اروم نیست، بالاخره سختی هایی داره حت ...
دقیقا خانم ها تاب آوریش بالاس،و بیشتر تلاش میکنن، البته این موضوع باعث میشه مرده رو هوا برداره
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
عزیزم نمیخوام ته دلت رو خالی کنم منتها حالا حالا به هر کسی خوب نگو، خوب بودن زمان میبره تا ثابت بشه