2777
2789
عنوان

خواستگاری ک ی بار جدا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط به ایناش دقت کن 

پارانویید خسیس دهن بین مامانی قهرقهرو لجباز مادی پرست بی محبت و خیلی موارد دیگه

تونستی از زن اولش یه امار بگیر صددر صد ادم بی محبتی بوده که اون رفته

طبق‌ تجربه 

من چندین مرد یا پسر دیدم و شنیدم که بعد خیانت طرفشون اتفاقا بیشتر عاشقش موندن. تو دلشون عاشقش موندن حتی سالهای سال ولی همچنان ازدواج هم کردن. اما باز یاد یکی دیگه. من نمیگم همه اینجورین ولی ۳مورد اینجوری دیدم. فکر میکنم علتش اینه که حس حسادت پیدا میکنن به پسر دیگه و قصد به دست اوردن دوباره طرفو دارن. اینجا یه کاربری هس ماهان۲۰۲۵ رو سرچ کن تاپیکاشو بخون من دیروز دیدم و بیشتر ایمان اوردم به این مسئله

کلا ب مردایی ک جداشدن خصوصا مردای ایرانی بدبینم خیلی کم پیش میاد زنی الکی زندگیشو خراب کنه مردای مطل ...

خانوما چون خب واقعیته زندگی بعد از جدایی شون همچین گل و بلبل و اروم نیست،  بالاخره سختی هایی داره حتی بخاطر جنس ظریف خانوم هم میتونه باشه 

با اینحال بنظرم یه خانوم تا اخرین لحظه میمونه مگه اینکه دیگه طاقتش طاق شده باشه،  مرد اذیتش کنه که جدا شه

عزیزم مطمئنی خیانت بوده؟ 

و اینکه اگر ایشون حواسشون به زن و زندگیش بود اون خانم وارد گناه و رابطه نمیشد، بازم کمی بیشتر صبوری وتحقیق کنید 

عجله نکن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خانوما چون خب واقعیته زندگی بعد از جدایی شون همچین گل و بلبل و اروم نیست، بالاخره سختی هایی داره حت ...

دقیقا خانم ها تاب آوریش بالاس،و بیشتر تلاش میکنن، البته این موضوع باعث میشه مرده رو هوا برداره

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اخه ادم خوبیه

عزیزم نمیخوام ته دلت رو خالی کنم منتها حالا حالا به هر کسی خوب نگو، خوب بودن زمان میبره تا ثابت بشه

عزیزم نمیخوام ته دلت رو خالی کنم منتها حالا حالا به هر کسی خوب نگو، خوب بودن زمان میبره تا ثابت بشه

ن حالا منکه مطمئن نیستم ازش 

خیلی تعریفشم شنیدم

ولی دو دلم 

خیلی میترسم ریسکش بالاس

دچار