bitsindonya مدیر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 360 عنوان پدر شما هم پیش شماها میگوزه😐 | مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 46 پست پدرم از وقتی چشم باز کردم همش پیش ما میگوزه یا حرفای ک باید بین زن و مرد باشه پیش ما میزنه با این کاراش از چشمم افتاده هیچ رسما روانیم کرده حیدر بابا یالان دونیا دا دوغوردان یورولدوخ 1404/05/21 | 18:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bitsindonya مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 360 ن اصلاخداروشکر بابام خیلی باحیاسولی بداخلاقه کاش پدر منم بد اخلاق بود ولی این اداهای سبکو در نمیآورد وقتی اینجوری میکنه همش ازش بدم میاد حیدر بابا یالان دونیا دا دوغوردان یورولدوخ
tasniim16 عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2678 اصلاااا بابام حتی نمیزاشت حرف بدی هم از دهنمون پیش هم خاج شه خودشم مظلقا نمیگقت من هیچوقت ازش حرف ز ... ما هم بالاترین فحش تو خونه مون بیشور بود 😁😜 نه اینکه بلد نباشیم چیزای دیگه رو ! نه! ولی خب خجالت میکشیدیم به زبون بیاریم
شارژر عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 16268 اون قسمتهای حرفای خصوصی زناشویی واقعا زشتهکاش یکی بهش تذکر جدی بده بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
bitsindonya مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 360 پدرمو با رکابی حتی ندیدم همیشه شیکو مرتب بوده مثه عموی من که الان فوت شدن ولی از کارای پدرم حرصم میگیره حیدر بابا یالان دونیا دا دوغوردان یورولدوخ
bitsindonya مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 360 مال ما باشورت تو حیاط میگرده ازحموم درمیاد 😂 پدر منم خیلی بی حیاس چن باری رفته حموم همونجوری لخت اومده بیرون چن باری سرش داد کشیدم اینجوری نیا بیرون من میبینم دیونه میشم.باز هر سری کاراشو تکرار میکنه حیدر بابا یالان دونیا دا دوغوردان یورولدوخ
آییییناز عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 8899 نه ولی خواهرشوهرم میگ شوهرم که میگوزه میندازیمش توحیاط درقفل میکنیم بابچه ها به گ خوردن میندازیمش ولی هنوز ادم نشده گویا😆😆👺👺👺
bitsindonya مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 360 چراهرچی میادتوذهنتون تاپیکش میکنین؟ بخدا دیگ دیونم کرده هر سری هم باهاش دعوا میکنم باز حیا نداره .فردا بدتر شو ادامه میده حیدر بابا یالان دونیا دا دوغوردان یورولدوخ
bitsindonya مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 360 متاسفانه بعضی از پدر ها ،فکرش نمیکنن چقدر بعضی رفتاراشون، روی نگرش اونها تاثیر داره مرحوم پدرم هم هم ... اره بخدا یه حرفایی میزنه نمیتونم اینجا بگم چون تعلیق میکنه نی نی سایت حیدر بابا یالان دونیا دا دوغوردان یورولدوخ
مامان2خترگلیام عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 3021 اره بخدا یه حرفایی میزنه نمیتونم اینجا بگم چون تعلیق میکنه نی نی سایت بی نصیب نیستم از شنیدن این حرفا فقط محض تجربه بهت میگم ،چاره ای جز تحمل نداری ،تغییری در کار نیست،صبوری کن فقط...
bitsindonya مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 360 اون قسمتهای حرفای خصوصی زناشویی واقعا زشتهکاش یکی بهش تذکر جدی بده نمیدونی بقران وقتی اون حرفارو میشنوم نمیدونم چجوری خودم بزنم ب اون راه ک فک نکنن من متوجه حرفاشون شدم ینی از خجالت آب میشم بقران.حتی وقتی میره حموم با صدای بلند میگه غسل ج...میکنم 😐😐😐😐آدم میمونه چی بگه آخه .بخاطر این رفتارای زشتش حاضر نیستم کسی بیاد خونمون و گرنه آبرومون میره حیدر بابا یالان دونیا دا دوغوردان یورولدوخ
bitsindonya مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 360 نه ولی خواهرشوهرم میگ شوهرم که میگوزه میندازیمش توحیاط درقفل میکنیم بابچه ها به گ خوردن میندازیمش ول ... 😂😂😂😂 حیدر بابا یالان دونیا دا دوغوردان یورولدوخ