2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه شاید تخمک نمونه مامانم ۴۲ سالگی یائسه شد ولی خاله م ۴۱ سالگی بچه دار شد

خب من زن عموم تتوی این سن مادر شد با عموم از پرورشگاه بچه گرفتن

بچه از خون خودش نیست، ولی خب مادره، بعضیا هم حامله میشن توی این سن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خب من زن عموم تتوی این سن مادر شد با عموم از پرورشگاه بچه گرفتنبچه از خون خودش نیست، ولی خب مادره، ب ...

اخه میدونی بچه باید خونه به نامش بزنی 

حالا کسی که چند تا خونه داره یه چیزی ولی کسی که یه دونه خونه و یه دونه ماشین داره همون خونه رو هم بزنه به نام بچه پرورشگاهی از کجا معلوم اون بچه بزرگ شد مامان باباشو از خونه بیرون نکنه .

ولی بچه که مال خودته تا زنده ای نمیتونه اینکارو کنه ، وقتی مردی از اموالت استفاده میکنه

اخه میدونی بچه باید خونه به نامش بزنی حالا کسی که چند تا خونه داره یه چیزی ولی کسی که یه دونه خونه و ...

خب اول اینکه من عموم یه خونه داره، یه ماشین(دارایی دیگه ای نداره) 

دوم اینکه ب نظرم باور اشتباهیه که فکر کنی بچه از پرورشگاه بلای جونت میشه، لزوما اینجوری نیست

خیلیا هستن بچه از خون خودشونه، ولی پدر و مادرش به خاک سیاه نشونده، این لزوما دلیل نمیشه چون از خونت نیست حتما بلایی سرت میاره

اتفاقا خیلیاشون قدردانن بابت امکاناتی که بعد از پرورشگاه بدست میارن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خب اول اینکه من عموم یه خونه داره، یه ماشین(دارایی دیگه ای نداره) دوم اینکه ب نظرم باور اشتباهیه که ...

این که صد البته .

بچه از خون خودتم میتونه بلای جونت بشه ولی خب تا وقتی اموالت به نام خودته نمیتونه کاری کنه ولی اون چون از اول خونه به نامشه به نظرم بهتره ادم دو تا خونه داشته باشه یکی رو بزنه به نام اون بچه کلا ندید بگیره فکر کنه نداره ، یکی رو هم تو‌ زندگی کنه .

که همه جوره ریسک رو به حداقل برسونه .

در کل اعتماد سخته چه به بچه ی هم خونه خودت چه به غریبه ، حتی به شوهر و خواهر برادرم نمیشه اعتماد کرد

2790
2778
2791
2779
2792