2777
2789
عنوان

کراش زدن زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 38 پست

خوبه که به این موضوع به عنوان یه مشکل نگاه می کنی. تو چنین سنی این حس های گذرا میاد سراغت ولی باید سریع ازش بگذری و اگه تبدیل به عادت بشه یا بروزش بدی خیلی ضایع است ببخشید ولی چنین کسی هَوَله و کم کم دیگران براش شخصیتی قائل نمیشن و قابل احترام و قابل اعتماد نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه که به این موضوع به عنوان یه مشکل نگاه می کنی. تو چنین سنی این حس های گذرا میاد سراغت ولی باید س ...

بله 

میخوام درست بشم تا دیر نشده

تا چند ماه پیش

منن نگای هیچکس نمیکردممم

یعنی کسیم حس میکردم نگام میکنه 

توجه نمیکردم شایدمم عصبی میشدم..

برای همین پرسیدم بدونم برای هورموناعع؟دلیلش چیه؟

چیکار کنم برطرف بشه؟

البته گفتم خودمم با دوستام ک رل داشتن قطع رابطه کردم ک ذهنم درگیر این چیزا نشه

گفتم از شما هم بپرسم

بله میخوام درست بشم تا دیر نشدهتا چند ماه پیشمنن نگای هیچکس نمیکردمممیعنی کسیم حس میکردم نگام میکنه ...

عزیزم خودت رو به عنوان یه ملکه دست نیافتنی ببین. غرور و عزت نفست باید از هر چیزی برات مهم تر باشه. این اصطلاح های کراش زدن و رل داشتن و دوست پسر و اینجور چیزا رو به زبون نیار تا برات عادی نشه. تا وقتی که به بلوغ ازدواج نرسیدی واقعا لزومی نداره وارد رابطه بشی. الان باید تمرکزت روی درست باشه. با افرادی معاشرت کن که برای زندگی شون هدف و برنامه دارن. اعتماد بنفس داشته باش و روی شکل گیری شخصیت ممتاز برای خودت کار کن. ان شاالله به بلوغ ازدواج و تشکیل خانواده که رسیدی موارد خیلی خوب برات پیش میاد. عجله نداشته باش هر چیزی به وقتش اتفاق میفته

خدا به تو هم کمک کنه نیای تو سایت زنانه🤲

خخخخخخخخخخ

خوب بود ۱۰۰ امتیاز.

من هر وقت حالم خیلی بده میام حرفهایی رو که به آشناها نمیشه زد و  به چند نفر میگم حالم یه ذره بهتر میشه یه ذره خالی میشم.

عذر خواهی میکنم که اومدم تو سایت زنونه،،،،،،،،

عزیزم خودت رو به عنوان یه ملکه دست نیافتنی ببین. غرور و عزت نفست باید از هر چیزی برات مهم تر باشه. ا ...

بله دیقا قبل دوستی با اونا من اینطوری بودم

بنظرم هیچکس ارزش منو نداشت

و بنظرم همه این کارا وقت تلف کردن بود

باشه چشم حتما