2777
2789
عنوان

سوختگی با لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 26 پست
ببین من یبار سوختگی وحشتناک داشتم با لیزر خیلی بد بود پماد ترمیم کننده سی گل میموزا با آلفا و سیلور ...

همه رو باهم قاطی کردی زدی؟؟

من صورتم ۱۴ مرداد همین امسال با لیزر فرکشنال سوزوندن .. الان ۳۵ روز میگذره کلی لک و جای سوختگی بصورت شیاز مانند رو پوستمه ..انواع ترمیم کننده ها رو زدم تاثیر نداشت افسردگی گرفتم.. ۵ میلیون پول لیزر دادم .. از اون روز بی اغراق بگم ۳۰ میلیون خرج تزریق مزوی ضدلک و مزوژل به دکترای طمعکار جاهلی دیگه دادم انواع پمادهای مختلف زدم لک ها سرجایش مونده تازه پوستم رو هم عین موزاییک داغون کردن کلی تپه چاله جذید اضافه کردن در حالیکه قبلش پوستم لک نداشت برای لایه برداری منافذ باز رفته بودم ..😢😢😢 مستصل شدم .. فکر کن ۳۵ میلیون تا الان خرج کردم که پوست سفیدم رو داغون کنن و بسوزونن .. گردن هم نمیگیرن.. پوستم اینه بود فقط روی دماغ و گونه منافذ باز داشت ولی هیچ جوش و لکی نداشتم و کلا سنم بالاست اصلا جوش نمیزنم خیلی وقنه..الان یه صورت دارم پر از راه راه مشکی افتضاخ.. .. نمی‌دونم چه دکتری برم هر جا رفتم چاپیدن و الکی چهار تا تزریق بی حاصل و پماد های کورتونی ... زندگیم نابود شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رو باهم قاطی کردی زدی؟؟من صورتم ۱۴ مرداد همین امسال با لیزر فرکشنال سوزوندن .. الان ۳۵ روز میگذر ...

منم ۴ مرداد لیزر co2فرکشنال فوتوناکردم لک مادر زادی وکلویید الان ۴۵ روز میگذره قرمزش هست ببینم منم کلی برا لکش ابنا هزینه کردم پماد ضد لک پیگمنتا و پماد ضد لک سیسپرسا و ترمیم کننده سی گل میموزا و ترمیم کننده سیکالفیت اون و زینک اکساید  و ژل ابرسان سی گل وترمبم کننده بیلوا و ضد لک ژانولوما و ضدلک درم انجلین و ضد افتاب 

منم ۴ مرداد لیزر co2فرکشنال فوتوناکردم لک مادر زادی وکلویید الان ۴۵ روز میگذره قرمزش هست ببینم منم ک ...

سیکالفیت اون رو داروخانه ها نداشتن .. این چبزایی که نوشتید همه رو باهم قاطی میزنید؟؟

من چند مدل پماد ترمیم کننده مارک هیدرودرم و میموزا و ویتالیر و انواع اقسام زدم یک پماد خیلی گروه به اسم اسکار استاتیک آمریکایی هم انلاین خریدم زدم بعد ۳۶ روز لک ها و سوختگی ها که بخاطر بی دقتی دکتر و تنظیمات اشتباه لیزر رو صورتم هست نرفنه.. خیلی زشت شده انگار با چنگال بکشی .. راه راع.. افتضاخ.. افسردگی گرفتم.. من اصلا صورتم لک نداشت فقط منافذ باز داشت... صورتم یه دست سفید بود حتی جای جوش نداشتم . چندتا دکتر رفتم داروهاشون که اماده برای روشن کردن پوست بود به درد نمیخورد .خیلی ناراحتم... من تمام عمرم فقط صورتم ضداقناب میزدم و هرگز حتی جای جوش تو رفته هم نداشتم.  ارایش هم نمبکردم که لک بیفته.. یه پوست فقط با منافذ باز روی بینی و گونه رو تبدیل کردن به پوست لک لک و راه راه افتضاح با کلی تپه و چاله روش 😢😢😢😢 ۵ میلیون پول لیزر گرفتن.. تا الان سی میلیون به دکترای دیگه پول دادم بابت مثلا بهتر کردن اوضاع که هیچ تاثیری نداشت... 

منم ۴ مرداد لیزر co2فرکشنال فوتوناکردم لک مادر زادی وکلویید الان ۴۵ روز میگذره قرمزش هست ببینم منم ک ...

اینا رو دکترا براتون تجویز کردن؟ غیر از میموزا و اون .. اسم بقیه ش تازه شتیدم... درد من فقط قرمزی نیست کاش مشکل فقط قرمزی بود.. قرمزی که بالاخره درست میشه.. مشکل من اینه که پوستم رو سوزوندن و کلی لک قهوه ای و رله راه روی صورتم شیارشیار ایجاد شده و کلی هم تورفتگی که قدیم نداشتم افسرده شدم داغون شدم. پوستم سفیده تقریبا و این وضغ انگار با یک چنگال بکشی رو کل پوست شطرنجی راه راه افتضاح .. چهل روزه از خونه بیرون نیومدم 

😢😢😢

اینا رو دکترا براتون تجویز کردن؟ غیر از میموزا و اون .. اسم بقیه ش تازه شتیدم... درد من فقط قرمزی نی ...

اره دکتر همونجا گفتن اینارو بهم ولی اگه تونستی عکسش بفرست ببینم چطوره نسبت ب مال من

الفا که زرد رنگه چجوری با بقیه استفاده کردید؟

میزنید میشورید دوباره یک کرم دیگه مبزنید؟

طرز استفاده شو لطفاً بنوبسید 

با چه فاصله ای از هم روی صورت زدید؟

من صبح که پا میشم ترمیم کننده میموزا و زینک مبزنم بعد تا شب چندتا پماد دیگه بدون ایتکه اینا رو بشورم میزنم روش .. قاطی کردم.. پماد الفا هم دارم ولی الفا که میگن نباید با بقیه قاطی کنی نمیدونم طرز استفاده شونو 😢😢 شما چجوری همه رو با هم استفاده میکنبد

الفا که زرد رنگه چجوری با بقیه استفاده کردید؟میزنید میشورید دوباره یک کرم دیگه مبزنید؟طرز استفاده شو ...

الفا برای سوختگی با لیزر موهای زاید میزدم ولی الان برا لیزر فوتونا فرکشنال الفا نزدم الان بهت میگم چطور

نگاه از اول اول باید ترمیم کننده ها رو قاطی میکردی میزدی همون سیکالفیت اون با میموزا و بیلوا با زینک اکساید با پیگمنتا ک ضد لک بود بعد ک پوست ریزی کرد از روز ۴ ام باید ابرسان سی گل روزی یک بار با زینک روزی سه بار با ترمیم کننده ها رو هم روزی ۳ ۴ بار میزدی شبا باز ضد لک روشون میزدی بعد از روز ۱۰ ام باید هیدروکینون میزید روزی دوبار اون مراحل قبلیم باهاش انجام میدادی ولی من هیدروکینون نزدم درم انجلین زدم چون هیدروکینون خوندم سرطان زاست ولی خودشون ک میگفتن نیست داروخانه و اون کلینیکه بعد از روز ۱۴ ام همه اون موارد ب آصافه پماد ژانولوما ک شبا بزنی دوساعت بعد بشوری ک من رفتم پماد سیسپرسا هم خریدم ضد لک باید بزاری ۱۵ تا نیم ساعت رو لک بعد بشوری

نوشتم بخونش

لطف کردی عزیزدلم ممنون❤️❤️❤️

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙