banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14312 عنوان 💙💙اگه کودکیتو ببینی چکار میکنی ❓❕💙💙😜 411 بازدید | 73 پست 💙💙💙💙خودم💙💙💙💙بغلش میکنمـبوش میکنمـبوسش میکنمـیه دنیا نیگاش میکنمـکلی عروسک براش میخرمـشهر بازی میبرمشـاز ته دلم محکم بغلش میکنمـ و ازش تشکر میکنمـکلی بهم خوش گذشته باهاشـچون. قربونش بشم منهـفداش بشم منهـکودکی خودمــ😜😘😘😘😘💙💙💙💙💙🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃کودک. درونم نمیزارم فسیل بشی. همیشه زنده نگهت میدارمـــ. #کودکی یعنی #زندگی #عشق #وابستگی شما چی... 💙💙💙💙🍃💙💙💙 @_ملکه455 @چرچیلم .... @اوج_آسمان @دختر_خوش_اقبال @پسرفندوقیم 💙💙💙💙💙💙💙💙🍃🍃🍃🍃 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔 1404/05/21 | 11:36 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 100619 تاپیک مشابه مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
دختراستوایی عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14758 میگم بچسب ب درس وورزشت آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
نازشید عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 4701 فقط ی نامه بهش میدم میگم تا آخر عمر نگهش دارمینویسم درستو بخونبا تحصیلات و کار میتونی عزت و احترام بخری برای خودتبه کسی اعتماد نکنبه خودت تکیه کن فقطمن بچگیم بدون حسرت بود ولی آموزش خاصی هم نداشتم لایک نکن لطفا😬
چموش_وحشی عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 5925 اتفاقا یه فیلم از ۶ سالگیم دیدم ینی واسه ۲۰ سال پیش در حال رقصیدن با لباس عروس چه لعبتی بودم😂😂😂😂😂😂 بعضی ها می آیند کهنور✨ شوند
چیییییییییچیییییی عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 6779 میکشمش در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم!
زینببانو۲ عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 4204 میگم بیشتر برو خونه پدربزرگتنها نمونه😢بیشتر برو دیدن مادربزرگ کسی رو ندارهبچگی بچگی بچگیکاش برگردم تو ۸سالگی و بمونم و جلوتر نیام مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14312 https://www.ninisite.com/user/b7807b48-5110-4040-87e2-2b6836b3e408/lawyet@lawyet ممنونم از تاپیک قشنگت باید مدام تکرار بشه عزیزم😍😍😍💙💙💙💙 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14312 تاپیک مشابه تو هم بزن مگه چ اشکالی داره از اسی قدر دانی کن. تاپیک قشنگ باید شبیه سازی بشه 😜😜💙💙💙💙😍😍 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14312 میگم بچسب ب درس وورزشت گل گفتی😍😍 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14312 میگم بیشتر برو خونه پدربزرگتنها نمونه😢بیشتر برو دیدن مادربزرگ کسی رو ندارهبچگی بچگی بچگیکاش برگردم ... اره دقیقا 💙💙 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14312 میکشمش دور از جون..حیفه اخه چرا؟!. « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
lawyet عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 7188 https://www.ninisite.com/user/b7807b48-5110-4040-87e2-2b6836b3e408/lawyet@lawyet ممنونم از تاپیک ق ... تنها کسی بودی که حس قشنگی رو توصیف کردی همه نبال سرزنش خودشون بودن امیدوارم همیشه همینقدر شاداب بمونی عزیزممممممنون از تگ قشنگت یه صلوات میفرستی برام لطفا
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14312 تنها کسی بودی که حس قشنگی رو توصیف کردی همه نبال سرزنش خودشون بودن امیدوارم همیشه همینقدر شاداب بمون ... اره میبینم اینجام.. یکی که میگه تاپیک مشابه..شبیه سازی.قشنگ..قشنگه...مرسی از یاداوری قشنگت😍😍😍😘💙💙💙💙همچنین برای شما قشنگم🍃🍃🍃. « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔