2777
2789

چیکارا میکنید 

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوجا کار میکنم، درس میخونم

و فعلا نگران آبجیمم🤦🏻‍♀️

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

پیشرفت که ایشالله از الان به بعد تو مسیرشم

فعلا دانشجو ام معدلم هم نسبتا خوبه 

ارتباط برقرار کردن با اساتید و افراد موفق رو تونستم یاد بگیرم و با افراد خوبی این ارتباط رو ساختم

و الان با یکی از اساتید در حال انجام پروژم ایشالله که کم نیارم

دیگه مهارت های کامپیوتری مربوط به رشتم رو هم دارم یاد میگیرم

در کل تا الان دستاورد خاصی نداشتم ایشالله از این به بعد پیدا میکنم

متولد ۸۰

نویسنده و نوازنده هستم

کلاس اواز هم میخوام برم

نامزد هم دارم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

برنامه نویسی یاد گرفتم

دوره ای سی دی ال رفتم

گواهی نامه رانندگی گرفتم 

کنکورم را عالی دادم منتظر نتیجه اش هستم 

سر کار موقت میروم فعلا حسابدارم 

اگر دانشگاه قبول شدم شیفتم را جوری میکنم به درسم اسیب نخوره

دو تا خواستگار خوب دارم احتمالا به یکی شون جواب مثبت میدم

خودم را درگیر پسر  و قرتی بازیهای الکی نکردم 

به خودم و پوستم و زیبایی ام اهمیت میدهم ولی نه بیش از حد 

تو باشگاه حرفه ای تنیس کار میکنم

دوجا کار میکنم، درس میخونمو فعلا نگران آبجیمم🤦🏻‍♀️

چقدر عالی انگار فقط منم هیچ کار خاصی نمیکنم 🥲

کار پاره وقت؟ یا مثلا یه هنري مثل آرایشگری و مجسمه سازی و خیاطی و اینا؟ 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

خیاطی یادگرفتمدانشجوی روانشناسیمهمین🙃

عزیزم چند ساله داری روانشناسی میخونی؟ 

تو چه مقطعی؟ 

و یه سوال اینکه برای آدمی که حوصله گوش دادن داره و درک و همدلی بالایی داره و میتونه خوب مباحث روانشناسی رو یاد بگیره ولی زود روحیه و روانش بهم میریزه و حساسه چطور میتونه باشه؟ 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)