2777
2789
عنوان

شوهرم خونه مادرش خرج می‌کنه اما الکی میگ خرج نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 58312 بازدید | 1446 پست
یواشکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟متاسفم برای این طرزفکر.مدیریت بلد باش

شاید دختر خوبی پیدا کردم که نخواد یواشکی کاری کنم

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

شما هیچ وقت ازدواج نکن. دختر مردمو بدبخت نکن. بچسبی به ننت بهتره

باشه 

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشرطی که تو خرجت خونه و زنت نمونی

قول میدم 

تو هیچوقت زن نگیر تا ایشالا نسلت منقرض شه

خجالت

این و حرفیه به یک جووون میزنی آخه

متاسفم واقعا

پسره شب و روز زحمت بکشه، از پدرش و مادرش بکشه، بعد ی دختر بیاد بگه من اومدم خانوادت بنداز دور ، همه ...

وظیفه پسره 

پسر وقتی ازدواج میکنه و تشکیل خانواده جدید میده اولویت خانواده جدیدشه 

نه فقط پسر برای دختر هم همینه 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

ن اصلا چرت و پرتای اینجارو باور نکن

دمت گرم

#حق‍ 

بله حروم چون شما طبق شرع موطفی اول زن و بچه ات را تامین کنی اگه زن و بچه ات را کامل تامین کردی هیچ ک ...

منم عقیدم همینه ولی بقیه بد متوجه شدن متاسفانه هرچی از دهنشون دراومد بارم کردن

پسره شب و روز زحمت بکشه، از پدرش و مادرش بکشه، بعد ی دختر بیاد بگه من اومدم خانوادت بنداز دور ، همه ...

ای خواهرشوهر معلومه داداشت خیلی به مادرت اینا کمک میکنه اینجوری جبهه گرفتی

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

وظیفه پسره پسر وقتی ازدواج میکنه و تشکیل خانواده جدید میده اولویت خانواده جدیدشه نه فقط پسر برای دخت ...

نه دختر پولش مال خودشه. هر جور بخاد خرج کنه شوهر حقی نداره. اما شوهر برعکسه. 

شب دراز است و قلندر بیدلر .صبر کن ازدواج کنی

خخخخخخخ چرا نکنم

همه زحمت می کشن برا بچه هاشون. خانواده همسرتون هم زحمت کشیدن. اونجا هم دست پر برو حتماااااااا

کیه که وقتی میره جایی دیگه چیزی تو دستش نبره . درسته خانواده همسر هم زحمت کشیدن واسه دخترشون ولی اینکه مثلا داماد بخواد خرج و بریز بپاش کنه خانواده دختره رو اصلا درست نیست.مرد هم خرج زن و بچشو میده در کنارش کمک به پدر مادرشم مشکلی نیست. ببین قرارنیست همه ادما بهترین بهترینو فراهم کنن در حد معمول خوبه حالا اون که میلیاردی هست بحثش جداس خودش به بقیه کمک میکنه

..

هنوز زن نگرفتی اینو میگی

چی بگم خو