2777
2789
عنوان

حس شش امممم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رایگانه پولی نیس

گلم نیتم فرق کرده میشه برام بگیرید 

یعنی اوضاع فرق کرده 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزیزم درباره‌ی سارینا و علی چی حس میکنی ؟اخلاق هاشونآشتی دارن ، اگر دارن کی آشتی میکنن؟

حس ششمی نیستماااا ولی حسم خوبه

قهرشون یکم طولانی میشه ولی آشتی میکنن 

دوری بین منو تو دوری ماهی و دریاست

گلم نیتم فرق کرده میشه برام بگیرید یعنی اوضاع فرق کرده

برات قبلا گرفتم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

برات قبلا گرفتم

قبلا بهم گفتین خواهر  با همین کاربری بودین؟  

ولی الان مشکلم تغییر کرده

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
قبلا بهم گفتین خواهر با همین کاربری بودین؟ ولی الان مشکلم تغییر کرده

اره گفتم گلم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

عزیزم برات صلوات فرستادم ❤️به نیت سارینا و علی برام میگیری ؟

اینطوری نیست

[QUOTE=391459969]اره گفتم گلم[/QUOT

نمیشه به این نیتمم بگیرین ؟

[QUOTE=391459969]اره گفتم گلم[/QUOTنمیشه به این نیتمم بگیرین ؟

درخواست بده فردا برات بگیرم الان تاریکه همه خوابن

درخواست بده فردا برات بگیرم الان تاریکه همه خوابن

درخواست دادم قشنگم 

پس چطوریه عزیزم باید نیت دقیق بگم؟مثلا اینو برام بگو آشتی داریم؟یا ازدواج داریم ؟

نه تاپیک اخرم بخون