خونه ۳۵۰متر زمین و قدیمی ساخت البته بازسازی شده ۳۰۰ تومنی خرج داره اونم تو حیاطش یا خونه زمین ۲۳۰ اما نوساز قیمت تقریبا یکیه کدوم انتخاب میکنید ؟هردو سه خواب
هر کدومش مزایای خودش رو داره. از نظر اقتصادی احتمالا اولی خیلی بهتره، بابت زمین بیشترش. ولی اگر دومی به دلت نشسته، سخته که به اولی دل ببندی. ببین توقعاتی که از یک خونه باب سلیقه خودت داری چیه و کدومش در مجموع نظرت رو جلب میکنه.
من گفتم اولی چون فردا اون خونه نوساز یه خورده که از سال ساختش بگذره افت قیمت میگیره ولی اینجا دودلم ...
بله، خونه نوساز خیلی افت میکنه. موقع خرید خونه این مساله خیلی مهمه، اما اگر مستاجر بودید مطمئنا خونه نوساز انتخاب بهتری بود. اگر خونه خیلی قدیمی نیست و بازسازیش رو میپسندی، هزینه تعمیرات بعدیش رو هم دارید انتخاب خوبیه. خودم غیر از اون یکسری چیزها هم برام مهمه، مثل نورگیر بودن، فضاهای کارآمدی که خیلیها در نظر نمیگیرند مثل تراس و انباری، کمد کافی، اتاق خوابهای بزرگ و ….
بله، خونه نوساز خیلی افت میکنه. موقع خرید خونه این مساله خیلی مهمه، اما اگر مستاجر بودید مطمئنا خون ...
نور گیریش خوب بود فقط یک اتاق پنجره نداشت که شوهرم گفت از تو سقف پنجره در میارم تنها مشکلش همین بود و نما بیرونی سیمان بود که شوهرم گفت سنگ یا سرامیک میکنیم