2777
2789
عنوان

کدوم خونه انتخاب شماست

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 55 پست
کلا درستش کردن لوله ها و سیم کشی برق داخلش هم نو کردن آشپزخونه کابینت اینا همه نو هستش

باز اون نوسازه بهتره

الان خونه ماهم ۲۰سال ساخت ولی نوسازی شده ظاهرش خوبه ولی در دیواراش همه پوسبدن

♥️♥️

باید خیلی چیزارو سنجیدبه عنوان کسی که رشته اش اینه میگم نوساز بهتره مگر به قیمت باشه موقعیت ملک بهتر ...

قیمتش ۵۵۰۰ زمین اون منطقه هست این میکه ۷ تومن ۱۵۰۰ ساختمون حساب میکنه ساختش هم گفت تیراهن

میشه باورکن خیلی زود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر چه مشکلاتی داره?

دیوار و‌سقفاش بااینکه رنگ‌ شده هی ترک برمیداره سوسک و‌اینا زیاد داره لوله ابا همه قدیمی اینجا مساجریم البته دوسه ساله گذاشته برا فروش کسی نمیخره بالینکه ظاهرش خوبه

♥️♥️

دیوار و‌سقفاش بااینکه رنگ‌ شده هی ترک برمیداره سوسک و‌اینا زیاد داره لوله ابا همه قدیمی اینجا مساجری ...

۲۰ سال خیلی هم قدیمی نیست فکر کنم از اول هزینه نکرده زیاد ولی منم دو دل کردی

میشه باورکن خیلی زود

اولی ۱۷۰ دومی ۱۴۰ دومی قشنگ تر

هر کدومش مزایای خودش رو داره. از نظر اقتصادی احتمالا اولی خیلی بهتره، بابت زمین بیشترش. ولی اگر دومی به دلت نشسته، سخته که به اولی دل ببندی. ببین توقعاتی که از یک خونه باب سلیقه خودت داری چیه و کدومش در مجموع نظرت رو جلب می‌کنه. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
هر کدومش مزایای خودش رو داره. از نظر اقتصادی احتمالا اولی خیلی بهتره، بابت زمین بیشترش. ولی اگر دومی ...

من گفتم اولی چون فردا اون خونه نوساز یه خورده که از سال ساختش بگذره افت قیمت میگیره ولی اینجا دودلم کردن 

میشه باورکن خیلی زود

من گفتم اولی چون فردا اون خونه نوساز یه خورده که از سال ساختش بگذره افت قیمت میگیره ولی اینجا دودلم ...

بله، خونه نوساز خیلی افت می‌کنه. موقع خرید خونه این مساله خیلی مهمه، اما اگر مستاجر بودید مطمئنا خونه نوساز انتخاب بهتری بود. اگر خونه خیلی قدیمی نیست و بازسازیش رو می‌پسندی، هزینه تعمیرات بعدیش رو هم دارید انتخاب خوبیه. خودم غیر از اون یک‌سری چیزها هم برام مهمه، مثل نورگیر بودن، فضاهای کارآمدی که خیلی‌ها در نظر نمی‌گیرند مثل تراس و انباری، کمد کافی، اتاق خواب‌های بزرگ و ….  

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
بله، خونه نوساز خیلی افت می‌کنه. موقع خرید خونه این مساله خیلی مهمه، اما اگر مستاجر بودید مطمئنا خون ...

نور گیریش خوب بود فقط یک اتاق پنجره نداشت که شوهرم گفت از تو سقف پنجره در میارم تنها مشکلش همین بود و نما بیرونی سیمان بود که شوهرم گفت سنگ یا سرامیک میکنیم

میشه باورکن خیلی زود