2777
2789
عنوان

مانتوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 38 پست

لایه رو باید بدی اتوشویی یا با اتو پرس بچسپونی

با اتو اگه بکشی خراب میشه، فقط باید پرس بشه

درضمن جنس مانتو آهاردار میشه

از طرفی زودتر مانتو خراب میشه چون بعد یه مدت پارچه از رو جمع میشه ‌و ظاهر مانتو خراب میشه

به نظر من نکن اینکارو

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم این که دلیل پس دادن نمیشهی بار بپوشیش درست میشه.یکی دو ساعت تو خونه تنت بزار.یا بنداز تو آبو د ...

دلیل محکمیه باور کن...بعضی از خانومارو دیدی تو خیابون چادرهاشون میچسبه به پاشون چقدر زشت میشه...این مانتو هم دقیقا اینجوریه

دلیل محکمیه باور کن...بعضی از خانومارو دیدی تو خیابون چادرهاشون میچسبه به پاشون چقدر زشت میشه...این ...

مبدونم چی میگی ولی این چیز لاینحلی نیست که تقصیر فروشنده باشه و عیب لباس محسوب شه.. ممکنه ی لباسی که بارها پوشیدیش  طی شرایطی که مثلا شستن و اتو کردن یا گذاشتن کنار لباسای دیگه همینجوری بشه.

ببخشید عزیزم ولی من واقعا تعجب میکنم که ادم بخاطر همچین چیزی لباسو پس بده

مبدونم چی میگی ولی این چیز لاینحلی نیست که تقصیر فروشنده باشه و عیب لباس محسوب شه.. ممکنه ی لباسی که ...

شما داری میگی بهد از چند بار پوشیدن...من اصلا نپوشیده این لباس اینجوریه...اگر اصلا نتونم ازش استفاده کنم چی؟

بعد هم پول کمی بابتش ندادم که بگم اشکالی نداره میندازمش اونور

فروشنده مقصر نیست ولی هر چیزی یه قیمتی داره اگر جنس اباس بده نباید هم قیمت مانتوهای دیگه باشه...

تازه میگفت 240 تو آف شده 180 من چونه زدم 160 داد...