2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061298 بازدید | 355309 پست
چه جالب فقط دو ماه با هم فرق دارن....  من فکر کردم بیشتر باشه.  والا به جز ماه اول بقیش خ ...

سلام مامان اتنای عزیز منو یادته ،،بالاخره باردار شدم هخخخخخخ،،، دو بار پارسال آی یو آی کردم نشد ،

😍خدایا شکرت 😍
سلام مامان اتنای عزیز منو یادته ،،بالاخره باردار شدم هخخخخخخ،،، دو بار پارسال آی یو آی کردم نشد ،

آره عزیزم خیلی خوب يادمه 

خیلی خوشحال شدم خانمی مبارکت باشه. 

واقعا دست خدا که کاری نداره. 😘😍😘😍🌺🌻🌹🌷

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا امام رضا.خدا کنه😢😢 راستش دیشب لیانا گفت من به خاطر حاجتم امام رضا رو به جوادش قسم دادم یهو دلم ...

ان شاا... خدا به دلت نگاه میکنه و یه پسر سالم و صالح بهت هدیه میده لطف خدا بی نهایته عزیزم بسپر به خودش

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی دعا نکرده قرعه به نام تو میشود
نه عزیزم،، پنج ماهه سقط شد ،،تصادف کردم ،،ناخواسته هم واسش باردار شده بودم 

اییی جان متاسفم ان شاا... زود یکی دیگه جاش میگیره

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی دعا نکرده قرعه به نام تو میشود
عفونت چی؟ قارچی یا ادراری  اگ ادراری داری انگور بخور عالیه حتی بیماری سوزاک یه هفته ایی خوب می ...

قارچبه عزیزم پمادروتخمک گذاری اثرنمیذاره؟روزی یه بارخودموبامحلول جوش شیرین وآب میشورم

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

بچه ها من به شوهرم پيشنهاد دادم كه بريم اي يو اي كنيم ٢قلو پسر  يه جورايي راضي شده،نظر شما چيه ...

پانیذجان اگ شمادویاچندتخمک آزادکنی احتمال دوقلوزیاده واینک دکتربهت محرک میده و آمپول آزادسازی .ودوقلوی غیرهمسان میشن.برای دوقلوی همسان باید ارث خانوادگی داشت باشین.والامن ک خودت درجریانی براباردوم دارم میرم

سلام دوستای عزیزم یه سوال برام پیش اومده این درسته که هرکی شکمش سرد هست میگن رحمش سرده ...آخه من چندین ماه هست توی پریودی مرتب با روغن کنجد و زیتون و سیاهدونه شکم و کمرم رو ماساژ میدم و بعدش شکم بند نیبندم اما امروز دست گذاشتم دیدم شکمم سرده لطفا اگر کسی اطلاعاتی دا ره بهم کمک کنه ......

سلام دوستای عزیزم یه سوال برام پیش اومده این درسته که هرکی شکمش سرد هست میگن رحمش سرده ...آخه من چند ...

فاطمه جان منم مثل توأم هرچی روغن سیاه دونه میزنم و میبندمش بازم سرده....کلن بدنم اینجوریه داخل بدنم احساس عطش میکنم ولی پوستم حسابی سرده یه جوری ک شوهرمومیگم گرمه میگه توبدنت یخه چ جوری میگی گرمته😩والاموندم هرکارمیکنم بازم پوستم سرده