2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061291 بازدید | 355309 پست
آی یو آی عزیزم

عزیزم معجزه تو این بارداری ها زیاد بوده

مثلا عمه شوهرم یه دختر داشت ۵سال اقدام کرده بود برا دومی قسمتش نشده بود چون پس هم میخواست کلی زحمت کشید ۶ماه با تغذیه بینهایت گرون خودش و شوهرش رو ساخت

۱۸تومن هزینه ivf کرد استراحت مطلق هم داشت

ولی دورازجون جمع خانوما لانه گزینی صورت نگرفته بود

دقیقا دوماه بعدش در کمال ناباوری محض خودبه خود باردار شد بعد۳ماه فهمید پسره

خدا فقط خواست بهش نشون بده تا من نخوام نمیشه. و به صلاحشم بود بچه های ivf معمولا بچه های ضعیفی میشن ولی الان بچه طبیعی رو خدا بهش داد.

الانم شک نکن خدا خواسته شوهرت اینجور شده به خدا اعتماد کن جای بد نمیبره بنده هاش رو.

الخیر فی ما وقعه

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
یسنا جان فشارم که همیشه پایین بوده .الانم چن روزه سرم که میزارم رو بالش از بالشت متنفر میشم انقد سرم ...

عزیزم دقیقا منم مثل شما هستم تا میام یه چرت بزنم سر صورتم خیس عرق میشه اصلا نمیتونم بخوابم موقعی که کولر روشنه دیگه بدتر تمام بدنم خیس عرق میشه منم اوایل بارداری سر درد شدید داشتم به فال نیک بگیر انشالله یه گل پسر تو راه داری 😊😊

💖خدایا ازت ممنونم بخاطر دخترم و پسرم بهترین هدیه هایی که بهم دادی ممنون بخاطر سلامتیشون این شادی و خوشحالی منا نصیب و قسمت همه منتظرا کن انشالله💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رژیم#  

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
عزیزم دقیقا منم مثل شما هستم تا میام یه چرت بزنم سر صورتم خیس عرق میشه اصلا نمیتونم بخوابم موقعی که ...

وای خدا از دهنت بشنوه عزیزم ان شالله که همین طوره ان شالله گل پسرت سلامت بغل کنی عزیزم منم دعا کن لطفاا😍😘😘 

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
خیلی خوبه و این یه خوش شانسی بزرگه که دکترت انقد کار بلد باشه من حاضرم پول یه سزارین بدم فقط یه دکتر ...

اول ماما های بیمارستان که کار آموز بودن بالا سرم بودن و هی معاینه میکردن میگفتن ۵ سانت باز شده از ساعت ۹.۱۵ صبح حس دسشویی داشتم و ماماها گفتن باید دکتر بیاد اجازه بده تا نوار قلب جنین باز کنیم و بری دسشویی خطرناکه آخرش دکتر ساعت ۱۰.۱۵ اومد و تا خواست معاینه کنه و اجازه بده برم دسشویی سر اونا داد و بیداد کرد که بچه داره به دنیا میاد چرا حاضرش نکردین و ... اونا قسم میخوردن که ۵ سانت بقیه ش یههو پیشرفت کرد بعدش خودم کمی آروم شدم بعد همونجوری که گفتم دستوراتش داد و دختر نازم به دنیا اومد و بعدا کامل با آرامش منو به حرف گرفت تا متوجه بخیه زدن نشم

خدا خیرش بده خاطره خوبی تو ذهنم مونده

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی دعا نکرده قرعه به نام تو میشود
ورزشکار بودی؟ آخه عمه شوهرم رشتش تربیت بدنی بود میگفت انقد ورزش کردم ماهیچه هام محکم شده میگه دو رو ...

عزیزم من قبله ازدواجو قبله بچه دارشدن آره خیلی ورزش میکردم البته گوشت بدنمم خیلی سفته مخصوصا رانو باسنو اینا....یعنی واقعا بخاطر اینه....نمیدونم والا

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............