2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061289 بازدید | 355309 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سللم عزیزدلم مرسی ازراهنماییت دیروزدوبارازجوش شیرین استفاده کردم بهترشدم خارش ندارم ...نمیدونم والا. ...

سلام عزیزم...خابالو صبحا میدونم خوابی پست واست نمیزارم ان شاالله نه ماه دیگه پسملت میاد صبحا ساعت هفت صبح بیدارت میکنه دیگه نمیزاره بخوابی😉😉😉

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
سلام فاطمه جون خوبی عزیزم؟؟ نبودی نگرانت شدم گلم عادت کردم وقتی میام پستهای شمارو بخونم چهخبر عزیزم؟ ...

مرسی قربوونت برم هواگرمه خیلی خواب آلودم عزیزم ببخشید..فداااای توعزیزم......😍😍😍😍😍😍😍اگ بدونی چقدذوق کردم ازگفتن گل پسری یه لحظه فک کردم واقعن باردارم😘😘😘😘😘

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

سلام عزیزم...خابالو صبحا میدونم خوابی پست واست نمیزارم ان شاالله نه ماه دیگه پسملت میاد صبحا ساعت هف ...

😍😍😍😍سلام دریاجوونم توخوبی؟آره حقیقتش خاب بودم..دخملای نازم چطورن؟

😍😍😍😍سلام دریاجوونم توخوبی؟آره حقیقتش خاب بودم..دخملای نازم چطورن؟

ممنون دارن میزنن تو سر کله ی هم

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
فاطمه جون سلام‌خوبی کجایی خانم چخبراااا خبری نشد منتظز خبرای خوبتممممممممم

سلام فدات شم فعلن همون5شنبه جمعه میزنم توکل بخداانشالله خبرای خوبی توراه باش..دیشب باوایتکس امتحان کردم مثبت بود انشالله ک درست باشه.تودرچ حالی عزیزم؟

بچها ممکنه تور‌وزای تخمگ گذاری حالت تهوع و احساس پرخاشگری و‌گر‌گرفتگی..؟؟؟زیر شکمم هی سمت راست و بعد چپ یه دردای خیلی ریزی دارم درسته دارم نزدیک میشم به تخمک کذاری یانه

ممنون دارن میزنن تو سر کله ی هم

ای جوووونم.....ازطرف من ببوسشون ..دخترای منم همینن باهم دعوامیکنن یه جوری ک انگاردشمن خونی همدیگن بعضی وقتایه جورقربون صذقه هم میرن ک بیاوببین....والاهنوسرازکارشون درنیاوردم...دختربزرگت چن سالشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز