2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061311 بازدید | 355309 پست
خدا نگهدارش باشه عزیزم آیهان منم ۴ماه و ۱۲روزشه

هزار ماشالله، اوضاعت چطوره؟؟ تونستی برنامهریزی کنی برای انجام بقیه کارات؟

و اگر برای تو خیری بخواهد،فضل او را هیچ بازدارنده ای نخواهد بود.(یونس آیه ۱۰۷)
حالا شایدم اصلا کیست نباشه ما که دکتر نیستیم...استرس نداشته باش خواهشا...ریلکس باش...توکلت به خدا با ...

نمیدونم بخداگوگل نوشته بوداون فولیکولااغلب کیست میشن.نمیدونم بخداتوکل میکنم الان میخام برم مطب دکتر.برام دعاکنین بخداخسته م وروحیه مم ازدست دادم  

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بخداگوگل نوشته بوداون فولیکولااغلب کیست میشن.نمیدونم بخداتوکل میکنم الان میخام برم مطب دکتر. ...

به امید خدا که با دل خوشو لب خندون از مطب میای بیرون برو به سلامت....

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

رژیم#   

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
آره عزیزم الان الان دوماهونبمه که رژیمم ....مختاریانو خیلی تعریفشو میکنن الهی که نتیجه بگیرو دلت شاد ...

مرسی عزیزم ....چه جالب منم از اول اردیبهش رژیمم رو شروع کردم الان دو ناه و نیمه که برنج نخوردم خداییشششش خیلی سخته فقط خدا خودش کمکمون کنه

آره گفت نرماله ،ولی گفتم شاید سر سری نگاه کرد حواسش به جایی نبوده

روژان جان آزمایش همسرت نرماله ،تحرک و شکل ظاهری اسپرمها هردو بالای ۶۰ درصد نرمال هستن 

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
اینم شرح اقدام من من حدود7ماهی میشه ک رژیم هستم و اقدام میکنم تو این هفت ماه یک بار بارداری شیمیایی ...

افسانه جون داروها و دمنوشای همسرتون از روزی ک پری میشدی شروع میشه یا همیسه گرمیجات میخوردن؟؟عزیزم چندبار نزدیکی داشتین کلن یادم نیست ؟  من دکترم گفته سه شب به شب درمیون اقدام کنم یه بار قبل امپول اچ سی جی و بقیش بعدش ...بکم مردد شدم ک یرم یا نه 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
روژان جان آزمایش همسرت نرماله ،تحرک و شکل ظاهری اسپرمها هردو بالای ۶۰ درصد نرمال هستن 

مرسی عزیزم ،،میگم تکرارش کنه ،،؟ یک ساله ازش گذشته آزمایش الان نیس 

😍خدایا شکرت 😍
عزیزم برای بچه بلوز و شلوار پوشوندن تو بیمارستان، دیگه با همونا بود؟ یا سرهمی؟ بیمارستانی که من میرم ...

بلوز و شلوار پوشیدن براش

میتونی ببری عوض کنی لباس بچرو 

من چون کمکی نداشتم ترسیدم عوض کنم 

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

بچه ها چه خبر؟ من نمیرسم همه پیامارو بخونم

مامان جدید نداریم؟ 

کسی فارغ نشده؟ 

جنسیت نی نی کسی مشخص نشده؟

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
مرسی عزیزم ....چه جالب منم از اول اردیبهش رژیمم رو شروع کردم الان دو ناه و نیمه که برنج نخوردم خدایی ...

نه بابا من برنج نخورم میمیرم.....همه ی چیزایی که لازمه واسه رژیم پسر میخورم...حدو پنج ماهیی هست که هیچ لبنیانی نخوردم....ولی برنجو بخاطر پسرم که شده نمیتونم کنار بزارم😉😉😉 

زعفرون روش میریزم بلافاصله چای دارچین یا چای نبات زنجبیلو خرما و اینا روش میخورم

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
بچه ها چه خبر؟ من نمیرسم همه پیامارو بخونم مامان جدید نداریم؟  کسی فارغ نشده؟  جنسیت نی ...

نه عزیزم تا جایی که من خبر دارم فعلا خبری نیس ،،، روز 22 تا 25 خبر زیاد داریم ،، اعظم و حنانه و مرلیم میرن سونو ،،، منم همون موقع ها موعدمه 

😍خدایا شکرت 😍
نه عزیزم تا جایی که من خبر دارم فعلا خبری نیس ،،، روز 22 تا 25 خبر زیاد داریم ،، اعظم و حنانه و مرلی ...

ان شاالله که همتون خوش خبرین🥰🥰

افسانه جون داروها و دمنوشای همسرتون از روزی ک پری میشدی شروع میشه یا همیسه گرمیجات میخوردن؟؟عزیزم چن ...

معجونی ک براش درست میکردم فقط تا آخرین شب اقدام بهش میدادم، دمنوشو از اول پری تا روز اقدامم مرتب بهش میدادم به بعد دیگ هر وقت یادم می اومد بعضی وقتا دوروز در میون هم میشد نخوردن ترشی و لبنیات ک همیشه بود البته به جز شیر بعضی وقتا براش شیر عسل درست میکردم میدادم میخورد غذا هم ک از آخرین روز اقدام به بعد هردومون همه چی میخوردیم با این حال برای همسرم فلفل سیاه سر سفره میاوردم ک خورشت شو کمی تندتر کنه اقدامم سه بار بود دو شب پشت سر هم و یه بار هم یه شب در میان 

یادمه کاربر جول میگفت بهترین زمان اقدام بعد آمپول اچ سی جی 12ساعت بعد و دوباره 36ساعت بعد همین تاپیک داشتیم کسایی ک 36 ساعت بعد آمپول اقدام کردن و نی نی شون دختر شده البته قطعا ک اول صلاح خدا بوده ولی به نظرم چون از 12 تا 36ساعت بعد آمپول، تخمک آزاد میشه بهترین زمان اقدام همون12ساعت بعد که تو این فاصله اسپرم تازه تو رحم وجود داشته باشه این نظر من باز هر چی خودت صلاح میدونی ان شاء الله ک موفق باشی و این آخرین ماه انتظارته🤲🤲🤲💚

اللهم صل علی محمد والله محمد و عجل فرجهم 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز