2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3066832 بازدید | 355322 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رژیم#  

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
سلام به همگی من چند روزی حالم خوب نبوذ و نیومدم سایت از یکشنبه لک بینی دارم و شب یکشنبه رفتیم بیمار ...

عزیزم نگران نباش من دختردومم دقیقاازماه هفتم انقباض رحم داشتم وهفته ای یه بارآمپول میزدم دراون حدک دیگه ببخشیدکل ب ا س ن م  کبودشده بود وجای سالم نداشتم دکترمم آمپول دیگه هم برام نوشت تاریه بچه کامل بشه و خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد شماهم پیگیرباش آمپولوگیرمیاری مرتب استفاده کن تاایشالله سروقتش بچه توسالم بغل بگیری

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

یه سوال اورژانسی

امروز روز ۱۵ سیکل هستم رفتم سونو گفت هیچ تخمک بالغی نداری یا این ماه تخمکگذاری نداشتی یا آزاد شده؟؟؟حالا سوالم اینه وقتی آزاد میشه سونو دیگه نمیتونه تشخیصش بده؟؟؟؟

این ماه گفتم با کیت پیش برم دیروز صبح دو خط کمرنگ بودن ولی دیروز ساعت ۴ عصر کیتم دوتا خط پررنگ شد

میشه کیت مثبت بشه وتخمکگذاری نباشه؟؟؟؟؟

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
سلام عزیزم .  اول باید سونو بدی و بعد جواب سونو رو میبری آزمایشگاه و آزمایش میدی

اوکی مرسی گلم😘

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
یه سوال اورژانسی امروز روز ۱۵ سیکل هستم رفتم سونو گفت هیچ تخمک بالغی نداری یا این ماه تخمکگذاری ندا ...

احتمالن آزادشده و اینک بهترین زمان برا پیداکردن روزتخمک گذاری ازروز12 پریودیه.

سلام به همگی من چند روزی حالم خوب نبوذ و نیومدم سایت از یکشنبه لک بینی دارم و شب یکشنبه رفتیم بیمار ...

عزیزم بلادور باشه. خداروشکر که حال تو و نی نی خوبه . تا میتونی استراحت کن . ان شاالله به موقعش گل دخترت میاد بغلت ❤

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی 
عزیزم نگران نباش من دختردومم دقیقاازماه هفتم انقباض رحم داشتم وهفته ای یه بارآمپول میزدم دراون حدک د ...

ممنون از دلگرمیتون آمپول ۵۰۰ پیدا کردیم باید ۲۵۰ میزدیم حالا نصفش میزنیم ببینیم چی میشه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی دعا نکرده قرعه به نام تو میشود
ممنون از دلگرمیتون آمپول ۵۰۰ پیدا کردیم باید ۲۵۰ میزدیم حالا نصفش میزنیم ببینیم چی میشه

دنبال همون دوزی ک دکترگفته باش.من500برام مینوشت بیشترجاها250داشتن ومیگفتن250دوتابخرم ولی عزیزم دوزآمپول همون250 فقط مقداربیشتری واردبدن میشه.