2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061331 بازدید | 355309 پست
عزیزم شکل اسپرم حرکت اسپرم ها حجم اسپرم همسرت تو رنج متوسط هستش بد نیست خیلی خوب هم نیست با نصف این ...

میشه بگین چیاواسش خووبه🙏🙏🙏

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم شکل اسپرم حرکت اسپرم ها حجم اسپرم همسرت تو رنج متوسط هستش بد نیست خیلی خوب هم نیست با نصف این ...

این آزمایش بعد8ماه بعدجراحیشه واون زمان ن ویتامین ای ن ول من مصرف نمیکرد.لعنت ب دکترش چون گف ازخوبم خوبتره یعنی عاالیه

عزیزم لطفن بگین براتقویت کردنش چی بهش بدم؟؟؟؟امروزاول پریودیمه 14روزبیشتروقت نداریم

گریدش چنده عزیزم؟؟؟

گریدش رو نمیدونم دکتر اورولوژ که معاینه اش کرد گفت واریکوسل سمت چپ شدید وسمت راست خفیف هست

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
سلام مامان ستایش عزیز  اسفند آزمایش تیرویید دادم که Tsh رو زده بود ۶ونیم که دکتر گفت تو رنج نر ...

میتونی روز پنجشنبه و جمعه نصف قرص بخوری ،بقیه روزهای هفته یک چهارم

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
فکر کنم درسته منم دخمل دومیو از تخمدان چپ باردار شدم ولی بعضیها بودن با چپم پسر شده نمیدونم والا

فقط تخمک گذاری. کاسنی فلوکونازول فلفل سیاه اینا چی خوردین خودت و شوشو

وا  خب میخرم  ببینم چی چی هست میخام مرداد اقدام کنم  

اگ پریودیت منطمه بنظرمن ازروزدهم قاعدگیت ساعت10صبح ب بعدبزن اگ دوخط طاهرشد24تا36ساعت بعدش وقت داری نزدیکی کنی 

عزیزم لطفن بگین براتقویت کردنش چی بهش بدم؟؟؟؟امروزاول پریودیمه 14روزبیشتروقت نداریم

عزیزم بزن روی 

رژیم#  

تمام کارهایی که بچه ها انجام میدادن هست اسپرم در ۹۰ روز ساخته میشه ولی تو این چند روز کمپرس آب سرد لباس گشاد معجون جینسینگ قرص فولیک اسید ویتامین ث خوبه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز