2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063351 بازدید | 355321 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم نه تروخدا دوقلونه همون یکی کافیه.... میگم حالا این کاسنیه که برگ داره بد نیست به نظرت.. ...

دریا برگ و‌ساقه و ریشه طبعش گرمه 

عرقش رو میگن سرده فقط باید مرد بخوره

توکل کن بخدا انقدر حساس نباش تقدیرت هرچی باشه پیش میاد اما دعا هر تقدیری رو میتونه برگردونه 

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
میشه منم راهنمایی کنید؟منم میخوام بچم پسر بشه 

فدات در مورد چی خانمی....رژیمو میگی

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

بچه ها دارم یه کتاب میخونم به اینجا رسیدم این پاراگرافش خیلی برام جالب بود همین دعاهایی که ما درحق هم میکنم به اجابت میرسه

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم

گفته هیچ انسانی نمیتواند شکست بخورد اگر انسانی دیگر او را موفق دیده باشد

تورو خدا دوستان عزیز برای من دعا کنید

منو با یه پسر سالم وعاقبت بخیر تصور کنید تا برام به واقعیت تبدیل بشه  

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
دریا برگ و‌ساقه و ریشه طبعش گرمه  عرقش رو میگن سرده فقط باید مرد بخوره توکل کن بخدا انقدر حسا ...

قربونت برم که حرفات آدمو آروم میکنه...لعنت به من....لعنت به من که خودمم میدونم خیلی حساسم اصلا سر هر چیزی همینجوریم...نمیتونمم ترکش کنم...میدونم خدا نخواد نمیشه ها میدونم اولو آخرش اون باید بخوادا....ولی بازم از رو نمیرم که.....

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
دوستاي مهربون تايپيك بانو من امروز صبح پانكچر انجام دادم كه خدارو شكر ١٥تا تخمك داشتم واسم دعا كنيد ...

ای جااانم لیانا جان به سلامتی انشالله  

انشالله که خیره و مراحل به خوبی پیش میره برات

يا امام رضا...بطلب❤️
قربونت برم که حرفات آدمو آروم میکنه...لعنت به من....لعنت به من که خودمم میدونم خیلی حساسم اصلا سر هر ...

ععععع این چه مدل حرف زدنه خدانکنه 

لعنت به شیطون 

حق داری گلم

ولی توکل کن با توکل برو جلو خدا هم دستت میگیره عشقم

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
جدى؟ من نميدونستم ميشه چيزى قاطيش كرد

من و شما افسانه امروز دادیم خیلی جالبه  

آره گلم منم چون مامانم کارمند آزمایشگاست می دونم

آبلیمو که بریزی توش هم مزش خوب میشه هم جذبش بهتر

البته یه سری از آزمایشگاه مثل اینکه خودشون طعم دارش میکنن دیگه واسه شما که تموم شد و به سختی ازش رد شدی بمیرم برات

يا امام رضا...بطلب❤️
ای بابا همتون داستان داشتید من مشکلی نداشتم اصلا میگم که باید آب لیمو بریزی توش بعدش افسانه جان چر ...

نه سابقه که نداشتم اون یه تیکه کوچیک یعنی میتونه تاثیر داشته باشه آخه اگه بالا میاوردم هم باید دوباره تکرار میکردم😖 اتفاقا من ازت شنیده بودم ک چند روز پیش گفتی ابلیمو هم میشه قاطیش کرد میخواستم با خودم ببرم  و اگ گذاشتن یه کم قاطیش کنم ولی خب معمولا منشی ها  انقد گنداخلاق هستن ک نمیشه ازشون چیزی بپرسی حالا ک گذشته ان شاء الله  که مشکلی پیش نمیاد

اللهم صل علی محمد والله محمد و عجل فرجهم